Mike Jansen benoemd tot managing partner Baker & McKenzie Amsterdam

Mike Jansen volgt Fred de Hosson op als managing partner en voorzitter van het bestuur van Baker & McKenzie Amsterdam. Jansen is sinds 2001 partner bij Baker & McKenzie.
Jansen vervulde eerder al de rol van managing partner en bestuursvoorzitter van het Amsterdamse kantoor in de periode van 2007 tot en met 2010. Zijn specialisme is vennootschaps- en ondernemingsrecht en hij heeft ruime ervaring in het begeleiden van transacties op het gebied van fusies en overnames, private equity en venture capital, alsmede met het adviseren op vennootschaps- en ondernemingsrechtelijk gebied.
Frank Kroes treedt per 1 juli 2013 toe tot het bestuur. Hij was al lid van het bestuur van 2010-2012. Kroes volgt Mirjam de Blécourt op die afscheid neemt als bestuurslid. Kroes is partner van Baker & McKenzie sinds 2003 en werkzaam in de sectie Litigation & Arbitration. Kroes voert een brede commerciële proces- en arbitragepraktijk, met nadruk op de financiële sector en mededingingsrechtelijke schadevergoedingsacties. Hij is advocaat bij de Hoge Raad der Nederlanden. Daarnaast is hij hoofd van Baker & McKenzie’s European Disputes Practice Group.
Het nieuwe  bestuur van Baker & McKenzie Amsterdam wordt gecompleteerd door Wouter Paardekooper, partner Corporate & International Tax, die sinds 2011 zitting heeft in het bestuur. Paardekooper is daarnaast Chairman van de Tax Committee van de American Chamber in Nederland.
Gerelateerde artikelen