Michelle Paratore naar Bain & Company

Michelle Paratore, partner bij Bain & Company en voorheen gevestigd in de VS, sluit zich aan bij het Nederlandse kantoor van de firma.

Michelle Paratore, partner bij Bain & Company, voorheen gevestigd in San Francisco, heeft zich aangesloten bij het Amsterdamse kantoor van het adviesbureau. Zij maakt als expert onderdeel uit van de Private Equity, Retail en Consumer Products praktijken van het kantoor.

De 35-jarige trad in 2007 in dienst bij het wereldwijde strategie- en managementadviesbureau, nadat ze haar BA opleiding aan de Brown University in de VS afrondde. Paratore voltooide in 2012 haar MBA aan Stanford University Graduate School of Business en werd als partner benoemd in juli 2020. Ze gaat haar carrière in Europa voortzetten.

Tijdens haar loopbaan bij het bedrijf heeft Michelle ruime ervaring opgedaan in de sectoren private equity, retail en consumer products. Ze heeft gedegen expertise in commerciële due diligence en planning voor waarde creatie. Daarnaast is zij ervaren op het gebied van groeistrategie, channel excellence, customer strategy en digitale marketing, en ontwerp van operationele modellen.

In een reactie op haar komst naar Nederland zegt Stephen Bertrand, Managing Partner van het kantoor van Bain in Amsterdam: "We zijn verheugd dat Michelle heeft gekozen om deel te worden van ons Nederlandse partnerteam. Als strategisch probleemoplosser en implementator levert Michelle van meet af aan een bijdrage. We zijn blij haar expertise in te kunnen zetten voor de klanten van ons kantoor”.

Buiten haar dagelijkse werk bij Bain is Michelle gepassioneerd door de voedings- en drankensector, met name door innovatieve manieren om gezondere voedingsstijlen te creëren. Ze brengt vrije tijd graag door in de buitenlucht met haar man en twee dochters.

Gerelateerde artikelen