Michael Broeders en Jeroen van Hezewijk partners bij Freshfields Bruckhaus Deringer

Freshfields Bruckhaus Deringer LLP maakt vandaag bekend dat 15 nieuwe partners op 1 mei 2014 tot de mondiale maatschap zullen toetreden. Twee van deze partners zijn werkzaam op het Amsterdamse kantoor.
Michael Broeders (foto) wordt partner in de Finance praktijk met een focus op herstructureringen en insolventie (wereldwijd 404 advocaten). Michael is sinds 1999 advocaat.  In 2004/2005 was hij eveneens in New York werkzaam bij een Amerikaans kantoor.
Broeders heeft een brede kennis van het financierings- en ondernemingsrecht en werkte de afgelopen jaren intensief samen met een aantal financiële instellingen in Nederland.
Jeroen van Hezewijk is in 2000 als advocaat in Amsterdam begonnen. Van 2007 tot 2010 studeerde en werkte hij in New York als advocaat bij een vooraanstaand kantoor. Jeroen wordt partner in de procespraktijk (wereldwijd 495 advocaten).
Van Hezewijk voert een brede procespraktijk – onder meer in de energie- en mediasector – en heeft zich onderscheiden door zijn kennis van het (nationale en internationale) procesrecht en arbitragerecht.
Managing partner Winfred Knibbeler concludeert dat Nederland voor Freshfields een belangrijke markt blijft: “Dat 2 van de 15 nieuwe partners van ons wereldwijde kantoor dit jaar in Amsterdam worden benoemd bevestigt dat Nederland mondiaal van belang blijft. Het is ook een bevestiging van het succes van onze Nederlandse praktijk. Onze Finance en Litigation praktijkgroepen doen het erg goed. Michael en Jeroen hebben veel bijgedragen aan dat succes.”
 
 
Gerelateerde artikelen