Menno Baks managing associate bij Linklaters

Advocatenkantoor Linklaters heeft Menno Baks deze maand benoemd tot managing associate in zijn Capital Markets team in Amsterdam.
De Capital Markets praktijk, geleid door partner Pim Horsten en senior counsel Alexander Harmse, is integraal verbonden met de Banking praktijk.  
 
"De promotie van Menno is zeer verdiend en reflecteert de kwaliteit die hij levert voor de vele, complexe en spraakmakende zaken waar hij aan werkt," zegt Pim Horsten, partner Capital Markets bij Linklaters in Amsterdam. "Menno werkt nu 8 jaar met veel toewijding bij Linklaters en dat is te merken aan de waardering die hij krijgt van onze cliënten.” 
Baks begon zijn carrière bij Linklaters in 2008 als paralegal. Na zijn afstuderen in 2009 (privaatrecht, Universiteit Utrecht) werd hij aangenomen als junior associate om in 2013 door te groeien tot associate. Menno is gespecialiseerd in equity en debt kapitaalmarkttransacties, waaronder beursgangen, schuldprogramma’s en obligatie-emissies (inclusief regulatory capital).
 
In 2015 maakte hij zes maanden onderdeel uit van het Capital Markets team van Linklaters’ kantoor in Singapore, waar hij betrokken was bij verschillende kapitaalmarkttransacties in Zuidoost-Azië.
 
Recente transacties waar Menno bij betrokken is geweest zijn onder meer het adviseren van de underwriters in relatie tot de claimemissie van Delta Lloyd (650 miljoen euro), de beursgangen van GrandVision, NN en Euronext, alsmede het adviseren bij diverse schuldprogramma’s en regulatory capital transacties van grote Nederlandse banken en verzekeraars. 
 
Gerelateerde artikelen