M&A notaris Ernst ter Braak partner bij TeekensKarstens

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 10:13
Advocaten- en notarissenkantoor TeekensKarstens breidt haar internationale ondernemingsrechtelijke transactie- en adviespraktijk uit per 1 januari 2014, met de opening van een nieuwe client-desk in Amsterdam en het aantrekken van Ernst ter Braak (foto links) als nieuwe partner. Met de opening van deze client-desk zal zij dichter aan kunnen sluiten bij haar vele in Amsterdam en in het buitenland gevestigde partners en cliƫnten.

Tim Rikmenspoel (foto rechts) zal samen met Ernst ter Braak leiding geven aan de internationale corporate adviespraktijk en zijn de contactpersonen van de Amsterdamse  client-desk. Tim Rikmenspoel is sinds vier jaar als advocaat en partner verbonden aan TeekensKarstens en werkte daarvoor onder meer zeven jaar als partner bij Marktlink Fusies & Overnames. Tim is gespecialiseerd in internationale ondernemingsrecht transactie- en adviespraktijk. Tim adviseerde bij meer dan 100 overnametransacties, internationale fiscaal gedreven herstructureringen, trad in rechte op voor vele internationale partijen. Tim (LL.M. Heidelberg) is tevens voorzitter van TKDACH, de ‘German desk’ van TK.
Ernst ter Braak is kandidaat-notaris en heeft zich de afgelopen negen jaar bij Loyens & Loeff gespecialiseerd in de begeleiding van grensoverschrijdende joint-ventures, fusies & overnames, reorganisaties en (her)structureringen. Ernst begeleidde ondermeer de integratie van twee farmaceutische multinationals, de overname van een retail concern en het opzetten van een fonds dat investeert in maatschappelijk verantwoorde ondernemingen in ontwikkelingslanden.
 
Gerelateerde artikelen