M&A Community begint 2024 met messcherp politiek debat

Laatst gewijzigd: 18 januari 2024 12:56
Op het M&A Trendforum bespreken we de impact van de politieke aardverschuiving in Nederland.

Op 17 januari zijn alle M&A Community-leden van harte welkom op het M&A Trends Forum dat we samen met partner ING organiseren.

Voorafgaand aan de traditionele netwerkborrel gaan we met elkaar in debat over de consequenties van de politieke aardverschuiving die zich na de tweede kamer verkiezingen lijkt te voltrekken.

Ons panel, met scherpe denkers waaronder Herman Molenaar (verschillende toezichtrollen en voormalig MD en CFO bij Vanderlande), Petra van den Broek (CFO bij SPIE Nederland) en Robert de Boeck (Managing Partner bij Antea Participaties en columnist Quote & BNR Nieuwsradio) trakteren ons onder leiding van René de Monchy (Sijthoff Media) op hun visie op het nieuwe politieke landschap.

Wat kunnen de gevolgen zijn voor het M&A klimaat in Nederland? Zijn onderwerpen als de Nexit, stoppen met klimaatbeleid en (arbeids)immigratie echt van invloed op de plannen van bedrijven en investeerders? En wat kunnen de kansen zijn?

Tijdens het Forum delen we ook de meest opvallende resultaten van het jaarlijkse M&A Trendonderzoek dat we met partner Ansarada hebben uitgevoerd.

Met al meer dan 150 M&A professionals, PE-investeerders en M&A directors op de gastenlijst belooft het een gezellige start van het nieuwe jaar te worden.

Mis het niet en registreer je hier.

Gerelateerde artikelen