Wie claimt de kroon op de M&A Awards 2024?

De M&A Community mag tot 14 oktober diversity firms, deals en talenten voordragen...

De spanning in de M&A-wereld stijgt, want op donderdag 12 december vindt de 25e editie van de M&A Awards plaats! Dit exclusieve event, hét hoogtepunt voor de Nederlandse M&A-top, belooft een spectaculaire avond te worden waar de meest indrukwekkende deals, firma’s en talenten in de spotlight worden gezet. Met maar liefst 26 categorieën is het tijd om te ontdekken wie dit jaar de felbegeerde titels in de wacht zullen slepen. Maar hoe worden die winnaars eigenlijk bepaald?

De M&A Community beslist: wie schittert in de spotlights?
Een van de spannendste onderdelen van de M&A Awards is dat jij invloed kunt uitoefenen! De M&A Community speelt een cruciale rol in het nomineren van de kanshebbers voor enkele van de meest prestigieuze awards, waaronder Best Deal, Best Young Talents en Best Diversity Firm.

In totaal worden er zeven awards op deze manier uitgereikt. Genomineerden krijgen de kans om hun zaak te pitchen voor een panel van topjuryleden, bestaande uit experts op het gebied van M&A. Zij hebben de taak om te bepalen wie uiteindelijk met de prijzen naar huis gaat.

Maar dat is nog niet alles! Bij de categorieën Best Deal en Best Young Talent krijg je als M&A-professional zelfs de mogelijkheid om online je stem uit te brengen. Deze stemmen tellen voor 25 procent mee in de uiteindelijke uitslag – jouw stem kan dus het verschil maken!

Wie nomineer jij?
De race is begonnen en jij kunt nu deals en talenten voordragen. Denk jij dat een bepaalde deal in de categorieën Large-Cap, Mid-Cap of Small-Cap een gamechanger was dit jaar?

Of ken je een talentvolle Young M&A Advisor, Young M&A Lawyer of Young M&A PE Manager die de Young Talent Awards verdient? Dit is hun kans om in de spotlight te staan.

Heeft jouw firma bovendien baanbrekende stappen gezet op het gebied van diversiteit, gelijkheid en inclusie? Zet je kantoor in de schijnwerpers door het voor te dragen voor de award voor Best Diversity Firm 2024.

Wanneer worden de genomineerden bekendgemaakt?
De organisatie onthult medio november de definitieve lijst van genomineerden voor de M&A Awards 2024. Vanaf dat moment gaat de M&A Community opnieuw aan de slag om in de categorieën Best Deal en Best Young Talents de allerbeste spelers aan te wijzen.

Wil je volledig op de hoogte blijven? Check dan regelmatig MAAwards.nl voor updates en informatie over de jury’s en categorieën. Mis de kans niet om deel uit te maken van dit epische moment voor de M&A-wereld!

Op naar een spannende strijd en veel succes met het nomineren!

Gerelateerde artikelen