Dit zijn de pre-genomineerden: Best M&A Advisor (M&A Awards 2023)

Laatst gewijzigd: 01 november 2023 06:30
Dit selecte gezelschap dealmakers brengt al jaren de meest belangrijke M&A-transacties tot stand.

Best M&A Advisor
Traditiegetrouw is de categorie Best M&A Advisor voorbehouden aan de deelmakers die in ijle hoogten van het internationale bancaire landschap de grootste deals tot stand brengen. Alleen de dealmakers die de grote, grensoverschrijdende transacties realiseren maken kans op de Award. Met een zware lijst vol eerdere winnaars belooft het een spannende race te worden in deze categorie.

Best M&A Advisor en Best M&A Advisor Mid-Market
De genomineerde is betrokken geweest bij meerdere toonaangevende deals (M&A Advisor > €250 miljoen EV en M&A Advisor Mid-Market (€50-250 miljoen EV) waar hij of zij door diep inzicht in de markten, meerdere jaren ervaring, service op maat en uitstekende dealmaking vaardigheden aantoonbaar waarde heeft toegevoegd voor alle stakeholders. Door zijn of haar aanpak willen klanten graag met deze Dealmaker in zee. Als senior professional draagt deze Dealmaker bij aan de ontwikkeling van jong talent en aan de kwaliteit van het vakgebied.

Nieuwe procedure
De procedure is dit jaar anders dan u van ons gewend bent. Na vele gesprekken met leden en partners van de M&A Community hebben we besloten om per 2023 de reglementen en procedure voor de volgende M&A Awards categorieën grondig te herzien. Voorheen werden de lijsten samengesteld op basis van de gegevens in onze deal database. Dit jaar kan elke stemgerechtigde M&A Firm voor deze categorieën maximaal twee nominaties voordragen aangevuld door de redactie van MenA.nl. Om een positieve bijdrage te leveren om de M&A Community diverser en inclusiever te maken hebben we de firma’s gevraagd waar mogelijk om tenminste één vrouw aan te dragen.

Deze pre-nominatie lijsten publiceren we vervolgens elk jaar. Dit zijn de pre-genomineerde M&A Advisors van dit jaar:

Annabelle Diepenhorst, ABN AMRO
Bas van der Vlist, Lazard
Bastiaan Vaandrager, Rothschild & Co
Duncan Goelst, Barclays
Eric Wijs, Lincoln International
Fokke Eijsink, Macquarie Capital
Frank de Hek, Oaklins
Hanneke Kamphuis, Rabobank
Jessica Lombardo, PwC
Jorn van Etten, PwC
Maarten Meurs, William Blair
Marco Gulpers, ING
Matthijs Vink, Emendo Capital
Maurits Duynstee, AXECO
Max ter Linden, ABN AMRO
Nicholas Aperghis, Aperghis & Co
Paul de Hek, DC Advisory
Peter Toutenhoofd, BNP Paribas
Rob Hendriks, Houlihan Lokey
Sabina Pennings, Rothschild & Co
Sergio Herrera, Rabobank
Sjoerd van Hooijdonk, Bank of America
Wendy Hohmann, J.P.Morgan
Willem Ariens, RBC Capital Markets

Uit deze longlist wordt door een exclusieve selectie dealmakers een shortlist van zes topadviseurs samengesteld. Dit zijn de definitief genomineerden. Van deze zes zal de M&A Advisor met de meeste stemmen op 14 december met de M&A Award naar huis gaan.

De lijst met pre-genomineerde M&A Advisors Mid-Market publiceren wij later deze week.

Gerelateerde artikelen