Dit zijn de pre-genomineerden: Best Debt Advisor (M&A Awards 2023)

18 debt advisors van grote klasse maken kans op een definitieve nominatie en de M&A Award.

In tijden van wisselende rentestanden en inflatie is het schaatsen op glad ijs voor de adviseurs die achter de schermen van de deal de details van de leningen in orde maken. Het balanceren van risk en reward is echter een kunst die alle dealmakers op de pre-nominatielijst tot in de puntjes beheersen. Bij deze categorie zien we een mix van echte specialisten die bij boutiques hun vak uitoefenen en de professionals bij de grote ‘one stop shops’.

Best M&A Debt Advisor
De pre-genomineerde Debt Advisor is betrokken geweest bij verschillende toonaangevende deals waarbij hij of zij de financieringsvraagstukken met succes heeft opgelost door middel van diepgaand marktinzicht, creativiteit en een sterk gevoel voor de belangen van alle stakeholders. Met een uitstekend trackrecord variërend van overnamefinanciering tot herfinanciering en herstructurering, wordt deze adviseur door cliënten, banken en advocaten als betrouwbaar en professioneel gezien. Als senior professional draagt deze Dealmaker bij aan de ontwikkeling van jong talent en aan de kwaliteit van het vakgebied.

Nieuwe procedure
De procedure is dit jaar anders dan u van ons gewend bent. Na vele gesprekken met leden en partners van de M&A Community hebben we besloten om per 2023 de reglementen en procedure voor de volgende M&A Awards categorieën grondig te herzien. Voorheen werden de lijsten samengesteld op basis van de gegevens in onze deal database. Dit jaar kan elke stemgerechtigde M&A Firm voor deze categorieën maximaal twee nominaties voordragen aangevuld door de redactie van MenA.nl. Om een positieve bijdrage te leveren om de M&A Community diverser en inclusiever te maken hebben we de firma’s gevraagd waar mogelijk om tenminste één vrouw aan te dragen.

Deze pre-nominatie lijsten publiceren we vervolgens elk jaar. Dit zijn de pre-genomineerde Best M&A Debt Advisor van dit jaar:

Alexander Olgers, Deloitte
Bas Stoetzer, Oaklins Netherlands
Diederik Kolfschoten, PwC
Edward Godfrey, DC Advisory
Gerjon Batterink, KwikGielen Corporate Finance
Gijs Beukers, Squarefield
Jan Deurhof, AXECO
Kimberly Voest, Deloitte
Lonneke Arntz, Avaxa Debt Advisors
Ludovic Beukers, EY
Maarten Koch, Quore Capital
Marcel van de Wijdeven, Nielen Schuman
Martijn Mouwen, Avaxa Debt Advisors
Mirjam Anderson, IRIS Corporate Finance
Patrick Schoenagel, Houlihan Lokey
Sander Thiadens, Lincoln International
Sanne Nuismer, PwC
Willem Six, KPMG

Uit deze longlist wordt door een exclusieve selectie dealmakers een shortlist van zes top Debt Advisors samengesteld. Dit zijn de definitief genomineerden. Van deze zes zal de Debt Advisor met de meeste stemmen op 14 december met de M&A Award naar huis gaan.

De 6 definitief genomineerden worden op 16 november bekendgemaakt.

Gerelateerde artikelen