M&A Awards 2020: Nomineer nu de beste deals en young talents

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 11:35
De M&A Awards komen er weer aan! De komende weken worden de beste deals en dealmakers van 2020 geselecteerd.

Vanaf vandaag beginnen we met het voortraject. Jouw favoriete Best Deal en Best Deal Mid-Cap kun je tot vrijdag 9 oktober voordragen. 

Voor deze deal categorieën wordt wederom gewerkt met vakjury's die zich zullen buigen over de voorgedragen deals en young talents. De kanshebbers in het segment Best Deal 2020 en Best Deal Mid-Cap worden onder leiding van Marc van Gelder en zijn team beoordeeld: Maurits Duynstee, Koos Breen, Heleen Kersten, Maurits Duynstee, Stewart McCrone en Ton van Veen brengen dit jaar hun stem uit.

Tot 30 oktober kunnen de kandidaten voor Young Talents en Best Deal: Small Cap worden voorgedragen. 

Voor de jonge honden wordt er gewerkt met video pitches in combinatie met een individueel vraaggesprek met de juryleden in hun categorie. De genomineerden mogen in een filmpje van twee minuten hun claim verdedigen ter aanvulling op de voordracht en aanbevelingen door klanten en collega's. Voor de categorie Best Deal Small Cap 2020 gaan de genomineerden in Dragon's Den stijl het podium op voor een live presentatie ten overstaan van de vakjury.  Tot slot is het woord aan de leden van de M&A community die hun favoriete finalisten door middel van online stemmen over de streep kunnen trekken.

Kijk voor een volledig overzicht van de categorieën en jury's op https://maawards.nl/

De stemming is geopend. Zet je favoriete deals en talenten in de spotlight en draag hen vandaag nog voor!

Gerelateerde artikelen