M&A advocaat Chris van Amersfoort benoemd tot partner bij HBN Law

M&A advocaat Chris van Amersfoort benoemd tot partner bij HBN Law, samen met twee andere collega's. Dat meldt de website Advocatie.nl. HBN Law is een van de grootste advocatenkantoren in het Caraïbisch gebied met vestigingen op Curaçao, Aruba, Bonaire en Sint Maarten.
Chris van Amersfoort adviseert Vanuit de Sint Maartense vestiging cliënten op het gebied van M&A, joint ventures, herstructureringen en algemeen contractrecht. Hij werkte onder andere op de Amsterdamse vestigingen van CMS Derks Star Busmann en Baker & McKenzie. Chris de Bres is werkzaam vanuit de vestigingen op Bonaire en Curaçao en voert een civiele en vennootschapsrechtelijke procespraktijk, met de nadruk op ondernemingsrechtelijke geschillen.
 
Voor deze overstap naar HBN Law gaf De Bres leiding aan de procespraktijk bij Lexence en was hij werkzaam bij Clifford Chance, beide in Amsterdam. Misha BemerMisha Bemer werkt vanuit de Arubaanse vestiging van HBN Law en voert een gecombineerde proces- en adviespraktijk. Hij werkt sinds 2005 bij HBN Law en houdt zich onder meer bezig met contractrecht, vennootschapsrecht, huurrecht en arbeidsrecht. In het verleden was hij werkzaam bij Loyens & Loeff en Van Diepen Van der Kroef.
 
Gerelateerde artikelen