Dit zijn de juryleden van de Young M&A Awards

Op 21 november 2018 beoordelen de juryleden de genomineerden voor de categorieën: Best Young Private Equity Manager, Best Young M&A Advisor en Best Young M&A Lawyer.

Op de foto Sabine Schoute

De vereisten voor een Best Young Private Equity Manager Award, Best Young M&A Advisor Award of Best Young M&A Lawyer Award? Het jonge talent is niet ouder dan 35 jaar en levert een grote bijdrage aan het team en cliënten.

In 2018 nemen deel aan de jury Best Young M&A Advisor: Guido Grobbink (Standard Investment), Sabine Schoute (Loyens & Loeff), Maarten Goeman (ING Bank). De juryleden voor de Best Young M&A Lawyer in 2018 zijn Mels Huige (Active Capital Company), Peter de Kluijver (Rabobank), Laura de Jong (AKD) en Hielke Bruin (Voxius). De juryleden voor de Best Young Private Equity Manager in 2018 zijn Maasbert Schouten (Maas Invest), Niels Jonker (Rabobank), Remco Goes (Deloitte) en Leo Verhoeff (Simmons & Simmons). 

Aldus jurylid Maarten Goeman, director ING Corporate Finance: "Een jong talent is een ambitieus persoon die zich niet neerlegt bij de status quo en op een natuurlijke manier zaken en personen met elkaar kan verbinden om tot een optimaal resultaat te komen."

Jurylid Sabine Schouten winnaar 2015 zegt over deze award: “Het winnen was een enorme eer. Het heeft veel reacties en contacten opgeleverd. Het geeft een extra boost om door te gaan. Op dat moment zat ik al een paar maanden in New York. Wellicht dat de argumenten voor het feit dat ik ben uitgezonden dezelfde zijn als voor het winnen van de award.”

Jurylid Niels Jonker winnaar 2017 en bankier op de Acquisition Finance-afdeling bij Rabobank: “Ik geloof niet in een one size fits all leiderschap. Ik zie veel verschillende type talenten. Zelf probeer ik vooral een verbinder te zijn.”

Jurylid Leo Verhoeff: “Ik wil voor ons kantoor en mijn PE team natuurlijk graag die scherpe en analytische jurist(e) en het jonge mens dat service minded en ondernemend is. Die weet wat samenwerken is, waarmee je met plezier de dag doorbrengt en het dus ook nog eens ergens anders over kan hebben. Ik was zelf net 24 jaar toen ik begon. Vanaf de eerste dag had ik een klik en het heilige vuur. En dat maakt nog steeds het verschil bij een goede praktijk, voorspoedige loopbaan met bovenal veel plezier in het werk.”

Op 21 november bij KPMG in Amstelveen tussen 16.45 en 17.45 presenteren de jonge talenten zich aan de jury. Het jonge talent dat de beste indruk maakt krijgt 10 punten en degene die dat het minste doet 0. De uiteindelijke score wordt voor 25% bepaald door online stemmen en voor 75% door de jury. 

Een rekenvoorbeeld. Talent X eindigt in de rangschikking van Maasbert op de tweede plaats en krijgt 9 punten. Niels plaatst hem op 8 en Remco op 7. Het gemiddelde is 8 punten. Bij het online stemmen scoort talent X een 7e plaats en ontvangt daarvoor 11-7 = 4 punten. De uiteindelijke score van talent X is (75%x8) = 6 plus (25%x4) = 1 is totaal 7 punten.

Ontmoet op 21 november alle jonge talenten, alle juryleden alsmede de bezoekers van het Private Equity & M&A Forum van de M&A Community dat op dezelfde dag en plaats (KPMG in Amstelveen) wordt gehouden. Meld u aan voor het het Private Equity & M&A Forum met wijnproeverij van de beste Zuid Afrikaanse wijnen, vingerfood en DJ.

Tot slot. U kunt de beste zijn in uw vak. Maar als u met pensioen gaat, is dat allemaal verloren. Tenzij u een leerling onder hoede heeft genomen die nog beter is dan u. Dan leeft vakmanschap voort. Nomineer daarom een jong talent.  Inzenden kan tot 2 november 2018.

Gerelateerde artikelen