Meeste deals verwacht in TMT sector komende twee jaar

De technologie, media en telecom sector (TMT) is naar verwachting de meest aantrekkelijke sector voor dealmaking de komende jaren, gevolgd door Energy en Resources en Industrials en Chemicals. Dat bijkt uit de eerste editie van of European M&A Outlook – een studie over M&A activiteit in Europa, gepubliceerd door Mergermarket in samenwerking met advocatenkantoor CMS.
Het rapport geeft inzicht in hoe de spelers in de Europese M&A markt de toekomst zien. Een meerderheid van de ondervraagde corporates en M&A professionals zien de M&A activiteit in Europa groeien of gelijk blijven de volgende 12 tot 24 maanden. Ook is een meerderheid van de respondenten zijn optimistisch over de economische groei de volgende 12 tot 24 maanden.
 
Daarnaast is de grote meerderheid voorstander van verdere Europese integratie. Er is onzekerheid over of de schuldencrisis de M&A markt blijvend blijft remmen. In ieder geval denkt een minderheid dat het finanvieele klimaat zal verbeteren. De meerderheid denkt dat het de komende twee jaar blijft zoals het is. 
 
Gerelateerde artikelen