Mazars koopt CompetitionRx

Mazars heeft CompetitionRx Ltd gekocht, een bedrijf dat gespecialiseerd is in advisering op het gebied van compliance, mededinging, fusiecontrole en staatssteun. De overname vormt een aanvulling op de reeds aanwezige capaciteiten van Mazars op het terrein van staatssteun en concentratiecontrole.

Rudi Lang, Global Head of Monitoring Trustee Services van Mazars, noemt de overname van CompetitionRx, met vestigingen in Brussel en Londen, een belangrijke strategische investering voor Mazars. ‘We are committed to increasing our global footprint in monitoring trustee services and related areas; it’s a part of our business with great potential.’

Het team van CompetitionRx heeft gewerkt met een breed scala van regelgevende instanties en internationale bedrijven in Europa, China, de VS en Zuid-Amerika. De firma fungeerde onder meer als ‘monitoring trustee’ in de transatlantische joint venture van British Airways-American Airlines-Iberia.

Justin Menezes, de directeur van de vestiging van CompetitionRx in Brussel, is benoemd tot partner van Mazars. Hij was eerder lid van de mededingings- en regelgevende praktijken van twee toonaangevende internationale advocatenkantoren en was regulator bij de Europese Commissie, het Office of Fair Trading en de EFTA Surveillance Authority.

Tom Hoehn, de oprichter van CompetitionRx, blijft het team te ondersteunen.

Gerelateerde artikelen