Masterclass Herman Kaemingk: Behind the Deal

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 11:18
Meervoudig M&A Award-winnaar Herman Kaemingk deelt zijn beste war stories met de Young M&A Community op het Masterclasses & Drinks event.

Sinds begin jaren ’90 zit Herman Kaemingk al in het vak en tientallen deals kregen vorm in zijn handen. Het spreekt voor zich dat een dergelijke staat van dienst een hoop mooie verhalen oplevert en Kaemingk is gelukkig ook bereid gevonden om die met de Young M&A Community te delen; tijdens de Young M&A Academy: Masterclasses & drinks op 23 mei komen de beste war stories ter sprake. 

Uiteraard mogen de grote vissen niet ontbreken: met deals als de verkoop van bol.com, Joulz en Stage Entertainment stond Kaemingk aan de basis van een paar van de grote klappers van afgelopen tijd, maar ook in de mid-market is de partner van Loyens & Loeff een belangrijke speler – hij won er in 2014 zelfs de M&A Award voor. Bekijk -als Full Member- alle deals van Herman Kaemingk hier

In de masterclass komen uiteraard niet alleen de hoogtepunten aan bod: ook de, ahum, leermomentjes en betreden valkuilen komen aan bod. De oplettende jonge M&A’er zal er misschien nog wel wat van opsteken, qua vermijdbare risico’s.

Masterclass Behind the Deal | Herman Kaemingk, Partner Loyens & Loeff
Herman Kaemingk, Partner van Loyens & Loeff, is achtvoudig M&A Awards winnaar en al ruim 25 jaar advocaat. Hij neemt je mee in de verhalen achter de deal, de zogenaamde ‘war stories’. Welke unieke inzichten heeft Herman binnen zijn loopbaan opgedaan? Welke valkuilen en uitdagingen kwam Herman tegen en hoe ging hij hiermee om? Laat je inspireren door de verhalen uit de praktijk en de meer dan 100 deals die Herman heeft gedaan.

Als je geïnteresseerd bent, geef je dan snel op! Nog geen lid van de Young M&A-community? Dan kun je je hier inschrijven. Naast exclusieve toegang tot masterclasses als deze kent het lidmaatschap nog veel meer voordelen – check snel de site voor details. 

Herman Kaemingk vertelt tijdens Young M&A Academy: masterclasses en drinks de verhalen achter de deal. Op 23 mei word je meegenomen in echte verhalen en inzichten. Kom erachter welke unieke inzichten Herman heeft opgedaan binnen zijn loopbaan en welke valkuilen en uitdagingen hij tegenkwam. Ben jij een Young Professional (t/m 35 jaar) en wil je hierbij zijn? Schrijf je dan snel in via deze link.

Bezoek ook één van de andere Masterclasses van de Young M&A Academy op 23 mei: 

Selecting the deal from a PE perspective | Gijs Botman, Managing partner Mentha Capital
Gijs Botman, Managing partner van Mentha Capital, heeft meer dan negentien jaar ervaring als private equity investeerder. Kom er tijdens deze Masterclass achter hoe de deal vanuit een private equity perspectief wordt geselecteerd en ontdek wat daarbij komt kijken.

Finance fundamentals | Richard Take, Specialist Corporate Finance
Een taalcursus in het dialect van corporate finance, zo zou je de masterclass van Richard Take kunnen omschrijven. Met waardecreatie als uitgangspunt worden in rap tempo de 4 wegen naar waardecreatie verkend. Met speciale aandacht voor de in opkomst zijnde vormen van financiering, zoals stapelfinanciering en mezzanineconstructies. Op basis van het door Stern Stewart & Co. ontwikkelde framework ben je zo up to speed van de fundamenten in corporate finance. Juist als je niet in Corporate Finane werkzaam bent is deze Masterclass uitermate interessant. 

 

Gerelateerde artikelen