Marktlink betreedt Oost Europese markt met Pools kantoor

M&A-adviseur Marktlink opent per 1 oktober een nieuw kantoor in Warschau.

Het is het achttiende kantoor van Marktlink in Europa en het eerste in Centraal- en Oost-Europa. De ervaren specialist Anna Maria Jędrzejczak wordt aangesteld als hoofd van de Poolse vestiging, waarmee Marktlink zijn ambitie om een belangrijke speler te worden in de regio onderstreept.


Vlnr: Ferry Nahon – Managing Partner Marktlink, Petra Borkent – Director, Anna Maria Jedrzejczak -Managing Partner Martlink Poland, Daan Holla – group CFO

Een brug naar Centraal- en Oost-Europa
“Deze vestiging in Polen is de eerste in Oost-Europa en daarmee een brug naar Midden- en Oost-Europa”, stelt Ferry Nahon, managing partner van Marktlink.

“De Poolse economie behoort tot de sterkste en snelst groeiende in de EU. Naast een solide economische basis is het politieke klimaat stabiel, wat het land aantrekkelijk maakt voor investeringen. Polen staat bekend om zijn ondernemerschap en sterke handelsrelaties in Europa. We zien hier veel potentieel voor een M&A-adviseur die ondernemers in het MKB-segment kan begeleiden bij het realiseren van hun groeiambities.”

Ervaren leiding voor Warschau
Anna Maria Jędrzejczak, een gerenommeerde M&A-expert, zal het nieuwe kantoor in Polen leiden. Met uitgebreide ervaring, onder andere als M&A Director bij EY Transaction Advisory Services, heeft Jędrzejczak tal van prestigieuze transacties begeleid voor zowel nationale als internationale klanten, waaronder private equity-fondsen en ondernemers. Als medeoprichter en vicevoorzitter van WOM&AN – het netwerk voor vrouwen in M&A – heeft ze bovendien een sterk netwerk opgebouwd in de sector.

Managing Partner van Marktlink Polen Jędrzejczak licht toe: “In mijn werk heb ik altijd gefocust op het opbouwen van persoonlijke relaties en een diep begrip van de behoeften van mijn klanten. Veel ondernemers zien hun bedrijf als hun levenswerk, en het is cruciaal dat ze de juiste begeleiding krijgen bij een van de belangrijkste beslissingen in hun leven – de verkoop van hun bedrijf. Marktlink biedt deze hoogwaardige M&A-ondersteuning met meer dan 1.200 transacties op zijn naam.”

Gerelateerde artikelen