Marijke van der Weide naar Clifford Chance

Clifford Chance versterkt Financial Markets Group met aanwerving van Marijke van der Weide.

Clifford Chance verwelkomt Marijke van der Weide als counsel in de Financial Markets Group in Amsterdam. Marijke heeft ruime ervaring op het gebied van structured finance en securitisatie. Zij adviseert (inter)nationale corporate ondernemingen, leasemaatschappijen, hypotheekverstrekkers en financiële instellingen, waaronder banken, financiële investeerders en verzekeraars.

Angela McEwan, partner en hoofd van de Financial Markets Group in Amsterdam: "Wij zijn verheugd dat Marijke ons team van structured finance en regulatory specialisten in Amsterdam komt versterken. Marijke heeft ruime en gediversifieerde ervaring in het adviseren van structured finance transacties."

Titus de Vries, Managing Partner Amsterdam: "Onze wereldwijde en lokale strategie is gericht op verdere groei en het bieden van de beste juridische ondersteuning aan onze cliënten. Marijke heeft een solide reputatie in de markt en is een geweldige aanvulling op ons team."

Marijke komt bij Clifford Chance van Loyens & Loeff, waar zij sinds 2011 werkzaam was. Ook was zij gedetacheerd bij het capital markets & treasury team van Coöperatieve Rabobank U.A. (2015), het capital markets team van Cadwalader, Wickersham & Taft LLP in New York (2017) en het finance & real estate team van Dechert LLP in New York (2017).

Marijke zegt hierover: "Ik ben verheugd om toe te treden tot de hoog aangeschreven Financial Markets Group van Clifford Chance en om de kans te krijgen om de securitisation & structured debt praktijk verder te laten groeien. Ik kijk ernaar uit om samen te werken met het uitstekende team in Amsterdam en daarbuiten."

Gerelateerde artikelen