Marieke van der Lande naar Vriman M&A Lawyers

Van der Lande verhuist van Hogan Lovells naar de M&A boutique.

Per 1 april 2019 heeft Marieke van der Lande zich aangesloten bij het team van Vriman. Voor haar overstap was Marieke ruim vijf jaar werkzaam als M&A advocaat bij Hogan Lovells.

Marieke: “Ik kijk ernaar uit mij verder toe te leggen op M&A. Met name in de private equity praktijk wil ik meters maken. Vriman biedt daarvoor het beste platform. Een jong team met leuke mensen en een zeer goede reputatie in deze markt.”

Marius Ankum: “Wij zijn erg blij met de komst van Marieke. Ze heeft de juiste ervaring en drive om tot haar recht komen binnen ons team.”

Menno Verboom: “Wij groeien hard met Vriman. Door gebrek aan capaciteit hebben wij afgelopen jaar tegen een aantal interessante mandaten nee moeten zeggen. Met de slagkracht en ervaring van Marieke kunnen wij deze deals wel doen. Ik kijk daarnaar uit.”

Sinds de oprichting van Vriman (begin 2016) heeft het kantoor de wind flink in de zeilen. In 2016 won Vriman de M&A Awards en sinds 2019 is Vriman ook opgenomen in Chambers. Gemeten over 2018 doet Vriman met een aantal van 45 deals en een gemiddelde transactiewaarde van ongeveer EUR 45 mio mee in het topsegment van de boutique M&A markt. Het team bestaat inmiddels uit 10 man/vrouw.

Bas Mees: “Wij zijn trots op wat we hebben bereikt. Wij verwachten voor 2019 onze groei voort te zetten.” Jan Vriesendorp: “Wij zijn vorige week verhuisd naar een prachtig nieuw kantoor op de Zuidas waar we onze cliënten nog beter kunnen ontvangen. Wij kijken ernaar uit om daar vele nieuwe signings/closings te hosten!”

Gerelateerde artikelen