Marieke van der Holst treedt toe als partner bij VESPER Advocaten

De komst van nieuwe partner Marieke van der Holst zal de positie van VESPER Advocaten verstevigen in de M&A sector.

Van der Holst is een expert op het gebied van fusies en overnames, private equity, joint ventures en vennootschaps- en contractenrecht. Zij adviseert bedrijven en (PE) investeerders onder meer over aandelentransacties, activa / passiva transacties, joint ventures, participatieplannen en daaraan gerelateerde ondernemingsrechtelijke aspecten. Zij begeleidt hierbij zowel internationale als nationale transacties.

Marieke begon bij Allen & Overy, waar zij negen jaar als M&A-advocaat werkzaam was. Daarna is zij werkzaam geweest bij CorporateWise.

Zij zegt het volgende over haar toetreding: ''VESPER Advocaten is een kantoor met een sterk netwerk en een indrukwekkend track record op het gebied van venture capital, werknemersparticipaties, M&A, arbeidsrecht, beloningsbeleid en financieel toezicht. VESPER Advocaten staat voor kennisspecialisatie, focus en innovatie. Ik deel deze visie en mijn expertise sluit naadloos aan op de expertise van de 5 andere partners van VESPER Advocaten. Ik verheug me er enorm op om de praktijk gezamenlijk nog verder uit te bouwen.”

Constant van Tuyll – partner bij VESPER Advocaten – zegt over de komst van Marieke: “De komst van Marieke betekent een duidelijke versteviging van onze positie in de markt. Ze is pragmatisch, gedreven en brengt aansprekende klanten mee, die wij met ons specifieke profiel uitstekend kunnen bedienen. Ook op persoonlijk vlak is er een goede klik, en we zien dan ook enorm uit naar de samenwerking met Marieke.''

Over VESPER Advocaten

VESPER Advocaten is een specialist-only boutique advocatenkantoor en beschikt over meer dan 60 jaar gecombineerde ervaring in het ondernemingsrecht, financieel (proces)recht, financieel toezichtrecht en arbeidsrecht Advocaten.

De cliënten van VESPER Advocaten zijn onder meer investeringsfondsen, VC’s, portfolio entiteiten, vermogensbeheerders, banken, verzekeraars, FinTechs, beursfondsen, vermogende particulieren en innovatieve ondernemingen.

Gerelateerde artikelen