Marieke van der Holst versterkt CorporateWise

M&A specialist Marieke van der Holst heeft zich begin deze maand aangesloten bij corporate advieskantoor CorporateWise.

Van der Holst, voorheen senior associate bij Allen & Overy, is per oktober gestart bij CorporateWise. Zij heeft ruim 9 jaar ervaring op het gebied van fusies en overnames, private equity, joint ventures en vennootschaps- en contractenrecht en was in 2017 genomineerd voor M&A Best Young Talent.

CorporateWise is een corporate advieskantoor, opgericht in 2014 en gevestigd in Amsterdam. Bij CorporateWise werken ervaren specialisten op het gebied van ondernemingsrecht, met een focus op M&A transacties. Naast het opstellen en uitonderhandelen van juridische documentatie, bieden zij ondersteuning bij het verkoopklaar maken van bedrijven. 

Maaike Janssen, founder van CorporateWise, over de komst van Van der Holst: “Marieke is een professionele transactiemanager, ze doorziet snel de complexiteit van transacties en houdt overzicht op alle aspecten in haar deals. Deze vaardigheden zijn essentieel voor onze dienstverlening. Daarnaast is ze oplossingsgericht en heeft ze een hands-on mentaliteit en dit sluit goed aan bij onze adviespraktijk.”

Van der Holst over haar overstap: “CorporateWise heeft in de afgelopen jaren laten zien een waardevolle adviseur te zijn bij complexe verkoopprocessen. Daarnaast sluit mijn ervaring bij Allen & Overy goed aan op de legal consultancy werkzaamheden van CorporateWise. Kortom, ik verheug me er enorm op om samen de praktijk verder uit te bouwen.”

 

Gerelateerde artikelen