Marco Seller naar Florin Finance

Florin Finance breidt team verder uit te met de benoeming van Marco Seller als nieuwe partner.

Marco brengt elf jaar corporate finance ervaring vanuit eerdere posities bij ABN AMRO en Kempen & Co. Met deze versterking blijft Florin Finance doorbouwen aan haar positie als leidende midmarket corporate finance boutique.

Marco Seller komt over van Kempen & Co waar hij zich als Director Corporate Finance richtte op de origination en executie van midmarket transacties. Marco startte zijn corporate finance carrière bij ABN AMRO waar hij zowel in Nederland als in de VS aan diverse M&A en ECM trajecten heeft gewerkt. In 2016 stapte hij over naar Kempen & Co waar hij zich heeft gefocust op deals van €50m-€250m waarbij hij klanten in het corporate midmarket, listed small- en midcap, en DGA segment bediende. 

Recentelijk adviseerde hij onder andere Easy Sanitary Solutions bij de verkoop aan HansGrohe, TicketSwap bij  het aantrekken van bridge financing, Lucas Bols bij de herfinanciering en de aankoop van Passõa, en de aankoop van Mandema door VLC & Partners.

Marco Seller: “Met de overstap naar Florin Finance kan ik mijn passie voor het werken met entrepreneurs en  deal advisory perfect combineren. Florin Finance is een midmarket M&A boutique waar hands-on senior involvement, kwaliteit en de persoonlijke aanpak centraal staan. Gecombineerd met een kwalitatief sterk team en een goed internationaal netwerk is Florin Finance perfect geëquipeerd om op basis van inhoud en kwaliteit sterk te groeien in het zeer actieve midmarket segment. Florin Finance’s trackrecord en de recente benoeming van Niels Roks en Remco Goes als partners bevestigen het ambitieuze en ondernemende karakter. Ik kijk er enorm naar uit om met dit bijzondere team verdere groei te realiseren.”

Founding partners van Florin Finance Derk Jan Helleman en Leo Bos: “Met Marco aan boord telt Florin Finance  nu een team van 15 professionals met 5 ervaren partners die beschikken over grote commerciële slagkracht en  executie ervaring in verschillende industries. Marco’s hands-on mentaliteit, ruime dealervaring en uitgebreide netwerk passen uitstekend bij onze filosofie. Florin Finance’s handelsmerk van hands-on senior betrokkenheid, efficiënte deal executie en een hoog kwaliteitsniveau wordt verder versterkt door de recente uitbreidingen van  de partner groep en de groei van het team. Er staat een ambitieuze en volwassen organisatie met een  herkenbare focus in het midmarket M&A segment. We zijn ervan overtuigd dat we met Marco’s bijdrage aan  Florin Finance nog succesvoller zullen zijn.”

Gerelateerde artikelen