Marcel van den Nieuwenhuijzen treedt toe tot Orange Clover als partner

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 10:44
Boutique advocatenkantoor Orange Clover heeft Marcel van den Nieuwenhuijzen per 1 juni 2017 aangetrokken als partner. Zijn focus ligt op de ondernemingsrechtelijke en investment-managementpraktijk.

Marcel van den Nieuwenhuijzen heeft onlangs de overstap gemaakt van advocatenkantoor Linklaters naar Orange Clover. Daarvoor werkte de advocaat voor De Brauw Blackstone Westbroek.  

Investeringsmaatschappijen


Van den Nieuwenhuijzen adviseert cliënten over zaken op het gebied van ondernemingsrecht en investment management. Ook is hij gespecialiseerd  in corporate governance, private equity, joint ventures, herstructureringen en financieel toezichtrecht. Met die expertise begeleidt de advocaat investeringsmaatschappijen en institutionele beleggers.

Orange Clover, opgericht in 2014, is een juridisch boutique kantoor uit Amsterdam. Het kantoor heeft momenteel zes partners in dienst. Dit jaar heeft Orange Clover reeds vier deals gesloten, waaronder de investering van private-equityhuizen Fortino Capital, INKEF Capital en Partech Ventures van 21,6 miljoen in bloemenbezorger Bloomon.

 

Gerelateerde artikelen