Marc Sanders treedt toe tot A&M

Marc Sanders is toegetreden tot Alvarez & Marsal Benelux als Managing Director. Vanuit het kantoor van A&M in Amsterdam zal hij leiding zal geven aan de divisie die zich bezig houdt met fiscale structurering van transacties.

Sanders brengt meer dan 20 jaar ervaring met M&A-deals zoals carve-outs, desinvesteringen, leveraged acquisitions en distressed (debt) structuren. Hij adviseert cliënten over alle aspecten van fusies en overnames en structurering, waaronder het beheer van fiscale geschillen.

Sanders heeft gewerkt met cliënten in vele sectoren, waaronder de automobielindustrie, media, technologie en energie. Hij heeft ook gediend als getuige-deskundige in rechtszaken.

Sanders is overgestapt naar A&M van EY, waar hij fiscaal partner was van de International Tax and Transactions-praktijk. Hij heeft multinationals en private equity fondsen bijgestaan in een reeks Nederlandse en internationale belastingzaken. Eerder werkte hij bij Andersen, Deloitte en een nationaal Nederlands advocatenkantoor in Nederland, de V.S. en Aruba. Mr. Sanders was ook intern belastingadviseur bij een multinational.

Marc Sanders behaalde een master in fiscaal recht aan de Universiteit van Amsterdam.

Gerelateerde artikelen