Marc Pelzers hoofd corporate finance bij Joanknecht & Van Zelst

Met ingang van 1 januari 2015 is Stefan Suy toegetreden tot het bestuur van Joanknecht & Van Zelst. Tegelijkertijd trad Marc Pelzers af als bestuurslid. Marc Pelzers gaat de discipline Corporate finance leiden.
Marc Pelzers (1966) is sinds 1987 werkzaam bij Joanknecht & Van Zelst en werd in 1998 partner. Daarnaast is hij lid van de raad van advies  van Fontys. Pelzers zal zich mede gaan wijden aan de verdere ontwikkeling van Corporate finance binnen Joanknecht & Van Zelst. Hij blijft daarbij zij bestaande klanten ondersteunen. “Het begeleiden van ondernemers in dergelijke lastige trajecten vind ik een van de mooiste uitdagingen in mijn vak. De inzet bij een fusie of overname is altijd hoog voor alle partijen. Je bent in een relatief korte, maar intensieve periode een extra paar ogen en oren voor de ondernemer zodat hij op basis van juiste informatie de beste beslissing kan nemen.” 
Het nieuwe bestuurslid Stefan Suy (1973) kwam in 1997 in dienst bij Joanknecht & Van Zelst. Hij trad in 2007 toe als partner. Hij geeft leiding aan de discipline assurance. Daarnaast is hij eindverantwoordelijk voor het HRM-beleid binnen de organisatie. 
Corporate finance in Eindhoven
Joanknecht & Van Zelst is een middelgroot Eindhovens kantoor. De dienstverlening omvat vier disciplines: accountancy, assurance, belastingadvies en financieel-juridisch advies & corporate finance. Joanknecht & Van Zelst is aangesloten bij PrimeGlobal, een samenwerkingsverband van ruim 350 kantoren in 90 landen. 
Gerelateerde artikelen