Malu Dijkstra partner bij JanssenBroekhuysen

Laatst gewijzigd: 25 september 2023 09:50
JanssenBroekhuysen Advocaten versterkt het kantoorprofiel op het gebied van overnames met het aantrekken van Malu Dijkstra als partner.

Dijkstra is gespecialiseerd in (inter)nationale fusies en overnames, management buy-outs en private equity transacties. Voor haar overstap naar JanssenBroekhuysen werkte zij, onder meer, meer dan 10 jaar als M&A advocaat bij Loyens & Loeff. Haar brede expertise omvat het adviseren van private equity investeerders, corporates, venture capital investeerders en family offices over nationale en cross-border fusies en overnames, joint ventures, herstructureringen en andere ondernemingsrechtelijke zaken. Dijkstra heeft voorts ruime ervaring in fusies en overnames, samenwerkingsverbanden en algemene ondernemingsrechtelijk advisering in de zorgsector.

Oprichter Mariëlle Broekhuysen: “We zijn heel blij met de komst van Malu naar JBLAW. We zijn ervan overtuigd dat de transactie ervaring en energie van Malu een waardevolle toevoeging zullen zijn. Bovendien zijn wij waarschijnlijk een van de eerste M&A kantoren waarvan 50% van de partners, vrouw is!”

Bekijk het volledige profiel van Dijkstra hier. 

Gerelateerde artikelen