Maja van Hattem – Kuljanski wordt M&A Leader bij Marsh

Marsh Benelux heeft vanaf 1 april een nieuwe Private Equity Mergers & Acquisitions Leader.

Maja van Hattem – Kuljanski per 1 april jl. benoemd tot Marsh Benelux Private Equity Mergers & Acquitsitions Leader Benelux

Het Marsh Benelux Private Equity Mergers & Acquisitions (‘PEMA’) team is een snel groeiend en divers team, dat niet alleen onderdeel is van Marsh Nederland, maar ook werkt voor Marsh in België en Luxemburg. 

Van Hattem – Kuljanski neemt de rol van PEMA Leader Benelux over van Dirk-Jan Schwalbach die deze rol meer dan anderhalf jaar op een ad interim basis heeft vervuld. Zij is in september 2021 begonnen bij Marsh als Head of Transactional Risk PEMA Benelux. Van Hattem – Kuljanski is afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam (Master Ondernemingsrecht) en heeft de afgelopen zestien jaar verschillende (senior) posities bekleed binnen de wereld van fusies en overnames.  

De kersverse PEMA Leader Benelux heeft veel zin in haar nieuwe uitdaging: “Ik ben enorm vereerd en trots dat ik het PEMA Benelux Leadership op me mag nemen en het vertrouwen daartoe van de Marsh Benelux directie en het Global PEMA Leadership heb gekregen. De afgelopen periode hebben we sterk ingezet op verdere team groei met het resultaat dat we nu een fantastisch divers en internationaal team van (zeer ervaren) professionals hebben, ieder een super expert in zijn of haar vakgebied, waardoor we onze klanten de dienstverlening van hoogste niveau kunnen bieden.”
 

Gerelateerde artikelen