Maison van den Boer definitief in handen van Compass Group

Compass Group heeft Maison van den Boer definitief overgenomen. 

De food- en serviceorganisatie Compass Group laat weten een definitieve overeenkomst te hebben gesloten voor de overname van cateraar Maison van den Boer.

Deze overname versterkt de positie van Compass Group als één van de grootste cateraars in Nederland. Compass Group Nederland, internationaal marktleider in diensten op het gebied van voedsel en facilitair management, blijft verder bouwen aan de diversificatie van haar foodservice-activiteiten. Met het toevoegen van Maison van den Boer, bekend van evenementen op het hoogste niveau in het binnen- en buitenland, versnelt het bedrijf haar strategische groeiplan: Compass Group vergroot haar aanbod in de event catering. Overigens werd eerder dit jaar in België ook het gerenommeerde cateringhuis J&M overgenomen, waarmee de marktpositie in event catering in België en Nederland verder wordt versterkt.

Met Maison van den Boer, famous flavours, J&M Catering, Silverspoon, Gourmet Invent en Amalthea, heeft Compass Group nu zes cateraars in haar portefeuille die volgens het bedrijf samen het volledige gamma aan event- en hospitality catering afdekken in België en Nederland. "Dit biedt enorm veel mogelijkheden aan Compass Group Nederland, o.a. op het gebied van synergiën op het vlak van operations en support en op het vlak om op grote schaal hoogwaardig te produceren. De komende maanden zullen in het teken staan van de verdere integratie van de merken in het Compass Group portfolio en haar positionering op de markt, waarbij de eigenheid en unieke aanpak van onze event cateraars gewaarborgd zal worden."

In de volgende editie van M&A Magazine (november 2022) komt een uitgebreide analyse van de overname van Maison van den Boer.
 

Gerelateerde artikelen