Main koopt TimePlan

Leverancier van Workforce Management-oplossingen toegevoegd aan portefeuille.

Investeringsmaatschappij Main Capital Partners kondigt de acquisitie van een meerderheidsbelang in TimePlan Software A/S aan, een leverancier van Workforce Management-oplossingen. Samen met het management team zal Main TimePlan verder ondersteunen in hun internationale groeiproces en selectieve buy & build-strategie. 

TimePlan, opgericht in 1995 in Aalborg, is een Deense softwareleverancier van Workforce Management-oplossingen en telt zo’n 45 medewerkers. Volgens een persbericht is het platform van het bedrijf in de afgelopen 25 jaar uitgegroeid 'tot een leidende oplossing op het gebied van personeelsplanning, tijdregistratie en HR-administratie. Hun internationale klantenbestand voldoet dagelijks aan een breed scala complexe arbeidswetgeving met betrekking tot collectieve overeenkomsten.'

TimePlan bedient momenteel meer dan 240 klanten in 26 landen binnen heel Europa. Het klantbestand bestaat onder andere uit JYSK, Salling Group, Merlin Entertainment Group, IKEA en Bauhaus met vestigingen in Europa.
 
Main Capital Partners zal TimePlan actief ondersteunen bij het behouden van hun sterke groeiproces door verder uit te breiden naar aangrenzende klantsegmenten en het aanbod aan klanten te verbeteren. Naast initiatieven voor organische groei, zullen strategische add-on acquisities een belangrijk fundament van de groeistrategie zijn, dit ter aanvulling van het innovatieve productportfolio en ter versterking van de marktpositie. 

Gerelateerde artikelen