Een helder verhaal over de zin en onzin van disruptie

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 11:18
Een helder verhaal over de zin en onzin van disruptie hoort u aanstaande woensdag van Menno Lanting op het M&A Forum 'Technology revisited' bij EY.

Menno is dé expert op het gebied van de impact van de snel veranderende wereld op leiderschap, innovatie en hoe wij werken.

Door de innovatiebomen het toekomstbos niet meer zien: het kan de beste overkomen. Elke dag worden we gebombardeerd met honderden filmpjes en tekstjes van een groeiend legioen aan trendwatchers, futurologen en allerlei LinkedIn-genieën die allemaal claimen het wiel opnieuw uitgevonden te hebben, maar dan nu digital, AI-enabled en blockchain ready.  

Kunstmatige intelligentie (AI) nadert snel het punt waarbij het een cruciaal element is om bedrijven in alle sectoren in staat te stellen omzet te genereren, winst te maken en concurrerend te blijven. Voor investeerders en M&A professionals het brood op de plank. Toch blijft het een van de minst begrepen technologische doorbraken in de moderne tijd. 

Microsoft gaf opdracht om te begrijpen hoe grote bedrijven op 15 Europese markten strategisch en op een zeer praktisch niveau strategisch benaderen. Het probeert vragen te beantwoorden zoals:

  • Hoe volwassen is AI in de adoptie?
  • Hoe beoordeelt u de impact en voordelen ervan?
  • Hoe verbindt AI met digitale transformatie?
  • Wat is de gepercipieerde sleutel tot een succesvolle implementatie?

Menno Lanting zet ons met beide benen op de grond en legt de zin en onzinvan disruptie uit. Meld u hier aan voor de laatste plaatsen in het exclusieve EY Wavespace te Amsterdam. 

Mark Reich, Technology & Digital Leader Transaction Advisory Services bij EY, legt uit hoe EY bedrijven en investeerders helpt in het EY Wavespace. Bekijk de video

 

 

Let op: het aantal plaatsen is beperkt; first come first served! De inschrijvingen sluiten zodra het maximaal aantal gasten is bereikt. U kunt dan een e-mail sturen aan mdonkers@alexvangroningen.nl, dan zetten wij u op de wachtlijst, voor het geval wij een afmelding ontvangen. Voor partners van de M&A Community geldt er een maximaal aantal gasten. Platinum Partner: 8 Gold Partner: 4 Company Members: 2


Programma 


16.30 uur Ontvangst
17.00 uur Welkom
Mark Reich, Technology & Digital Leader bij EY Transaction Advisory Service
17.00 uur Masterclass
– Hans Bos, National Technology Officer (NTO) bij Microsoft
– Menno Lanting, Spreker, auteur en innovator
18.30 uur M&A Café
20.00 uur Einde

 


Sprekers


 


Menno Lanting I Spreker, auteur en innovator.
Menno Lanting geldt als dé expert op het gebied van de impact van de snel veranderende wereld op leiderschap, innovatie en hoe wij werken. Hij is veelgevraagd spreker en adviseur. Meer dan 100.000 mensen lazen zijn bestsellers, waaronder ‘Connect!’ (managementboek van het jaar 2011). Voor zijn boek ‘Olietankers en speedboten’ interviewde hij wereldwijd 100 inspirerende en innovatieve ondernemers. In 2017 verscheen zijn nieuwste boek ‘De disruptieparadox’ waarin hij een nuchtere kijk geeft op het modewoord disruptie en een heldere route naar vernieuwing schets aan de hand van aansprekende cases en praktische modellen. Eerder was hij bijna 10 jaar in diverse managementfuncties werkzaam voor het leiderschapsinstituut de Baak en succesvol internetondernemer.

 


Hans Bos I National Technology Officer bij Microsoft
Hans Bos is National Technology Officer bij Microsoft en is in die rol verantwoordelijk voor de visie en strategie op het gebied van technologie voor Microsoft Nederland. Hans ziet zijn rol als een soort ambassadeursfunctie voor Microsoft en de technologie van Microsoft binnen de overheid en het bedrijfsleven. Hiervoor was Hans verantwoordelijk voor de Platform-strategie van Microsoft. Verder heeft hij bij Oracle in sales- en marketingrollen gewerkt.

Gerelateerde artikelen