M&A fiscalist Christophe Joosen en overname-advocaat Ruud Smits benoemd tot partner NautaDutilh

M&A fiscalist Christophe Joosen en overname-advocaat Ruud Smits zijn benoemd tot partner bij NautaDutilh. "We zijn trots op de benoeming van deze twee top talenten als partner," aldus Erik Geerling, bestuursvoorzitter van NautaDutilh. "Naast het feit dat het een stap voorwaarts is in hun persoonlijke carrière, bevestigen deze benoemingen de positie van NautaDutilh als internationaal en full service advocatenkantoor."
Ruud Smits (37) (foto) voert zijn praktijk vanuit de vestiging van NautaDutilh in New York, waar hij leiding geeft aan het corporate team. Hij richt zich op zowel Nederlands- als Caribisch Nederlandsrechtelijke aspecten van fusies en overnames, joint ventures, herstructureringen en kapitaalmarktransacties. Hij mag internationale bedrijven, private equity huizen en grote advieskantoren tot zijn cliënten rekenen. In zijn praktijk werkt Ruud veel samen met Amerikaanse en Engelse advocatenkantoren op internationale transacties. Ruud is werkzaam bij NautaDutilh sinds 2007. Voor zijn internationale benoeming als partner bij NautaDutilh, was hij partner van kantoor New York.
 
Christophe Joosen (39) is gespecialiseerd in Luxemburgs fiscaal recht. Christophe adviseert internationale cliënten met name over de fiscale structurering van transacties op het gebied van vastgoed, private equity, investeringsfondsen en andere structured finance transacties. Hij staat ook, met name Amerikaanse partijen bij in grensoverschrijdende fiscale zaken van bijvoorbeeld herstructureringen, de integratie bij ‘post-mergers and post-acquisition’ en migratie van intellectuele eigendom. Christophe is lid van de International Fiscal Association (IFA) en de American Bar Association (ABA).  Voor zijn internationale benoeming als partner bij NautaDutilh, was hij sinds 2009 partner van kantoor Luxemburg.
 
Gerelateerde artikelen