M&A Community weer fysiek bij elkaar!

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 13:09
Op woensdag 16 juni komen M&A-professionals bij elkaar tijdens het eerste fysieke evenement van 2021.

“We staan allemaal te popelen om weer offline geïnspireerd te worden, te borrelen en te netwerken. Met de meest recente Covid-19 versoepelingen mogen we weer fysiek met een grotere groep samenkomen en wij maken graag van deze gelegenheid gebruik", zegt Community Manager Martise Leemhuis enthousiast.   

Op woensdag 16 juni komt de community bij elkaar in de magische koepel van Capital C in Amsterdam waar Sijthoff Media, het moederbedrijf van de M&A Community, is gevestigd. Deze exclusieve venue biedt alle gasten een indrukwekkend uitzicht over Amsterdam. To infinity and beyond.  

Behalve netwerken en borrelen worden twee nieuwe collega's geïntroduceerd:    

Ellen Proper is de nieuwe hoofdredacteur, Content Director bij M&A. Het afgelopen decennium heeft ze in de internationale journalistiek gewerkt als business correspondent bij Bloomberg LP en verslaggever bij Dow Jones, bijdragend aan The Wall Street Journal. Ellen versloeg de grotere overnames, executive interviews, rechtszaken, algemeen nieuws en politieke en business gebeurtenissen.   

Evelijn Hartman is nieuwe Community Manager Young M&A en VeeCee. Deze geboren verbinder werkte voor Schiphol Group en Spencer Stuart in directie-ondersteunende functies. Ook reisde zij geregeld door Zuid-Amerika waar zij ondernemers ondersteunde bij hun plannen om voet op Zuid-Amerikaanse bodem te zetten, en hielp zij met het organiseren van handelsmissies en events.   

Om 16:15 gaat de netwerkborrel van start. Zorg dat je erbij bent en schrijf je nu in. Dit evenement wordt gesponsord door Ansarada.    

Vrijdag 18 juni: Eerste editie M&A Studio 

Twee dagen na de eerste borrel vindt er nog een bijzondere gebeurtenis plaats: de eerste uitzending van M&A Studio. Tijdens M&A Studio zal hoofdredacteur Ellen Proper met M&A-prominenten de ins & outs van belangrijke actuele M&A-thema's bespreken.  

Tijdens de eerste aflevering van M&A Studio op vrijdag 18 juni staat het onderwerp ESG centraal. De roep om duurzame en maatschappelijke verantwoordelijkheid van de investeringswereld is groot. De huidige crisis dwingt het Nederlandse bedrijfsleven meer dan ooit om kritisch te kijken naar haar gedrag op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het Environmental, Social & Governance (ESG) beleid wordt op scherp gezet door voelbare maatschappelijke druk. 

Speciale gasten die tijdens deze editie deelnemen aan de paneldiscussie zijn: Maarten Biermans (hoofd Sustainable Capital Markets-team bij Rabobank), Gregor Beusmans (partner bij het CO2-neutrale Nordian Capital Partners) en Jeroen Ouwehand (partner bij Clifford Chance en voorzitter van de Responsible Business Board en de ESG Board van het kantoor).  

Om 15:00 gaat de live uitzending van start. Mis het niet.   

Gerelateerde artikelen