M&A Community verwelkomt ING als platinum partner

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 10:27
Uit de league tables valt op te maken dat het uitstekend gaat met ING Corporate Finance. Maar de ambities van de zakenbankiers uit Amsterdam-Zuidoost reiken verder. De M&A Community verwelkomt de ambitieuze bank als nieuwe platinum partner.

ING is een grote speler in M&A-advies. Wij zijn dan ook verheugd te mogen mededelen dat ING Corporate Finance platinum partner is geworden van de M&A Community.  

De 3 Platinum Partners en 6 Gold Partners van de M&A Community. Er zijn ook nog meer dan 16 company members, zie hier al onze partners

“ING heeft de afgelopen jaren gestaag een leidende positie in de Nederlandse M&A-markt opgebouwd door voortdurend te investeren in de brede expertise die we als internationale bank aan onze Nederlandse klanten kunnen aanbieden,” legde Maurits Duynstee vorige week uit.

Awards
Op het visitekaartje van Duynstee staat dat hij Hoofd Corporate Clients & Products Nederland is en co-head Global Corporate Finance. M&A-professionals zullen Duynstee vooral kennen als een van de bankiers die vorig jaar de meeste Nederlandse deals sloot. Niet meer dan terecht dat hij tijdens de afgelopen M&A Awards de tombstone voor Best M&A Advisor 2015 won.

 

Maar het is zeker geen onemanshow. ING kreeg als kantoor ook een Award, namelijk die van Best M&A House. Daarnaast begeleide het corporate finance-team van de bank vorig jaar meer Nederlandse transacties dan welke andere bank of kantoor dan ook. In totaal 35 deals.

Robert Specken 

Vorige week werd bekend dat de 44-jarige Robert Specken is gepromoveerd tot hoofd Corporate Finance M&A van ING in Nederland. "Hij is de aangewezen persoon om het Nederlandse M&A-team te leiden bij de volgende fase, waarin we onze internationale sectorkennis nog meer uitbreiden om onze klantrelaties verder te verdiepen,” verklaarde Duynstee. 

ING wil nog meer internationaal werk doen voor Nederlandse bedrijven. Daarnaast wil de bank bekend staan als dé bank voor aspirant-zakenbankiers. 

Artikel in Telegraaf
"ING investeert in zijn zakenbank," schreef De Financiële Telegraaf afgelopen vrijdag naar aanleiding van de benoeming aan de top van ING Corporate Finance. "Een aantal benoemingen en herschikkingen moeten van de bank hét opleidingsinstituut voor zakenbankiers maken, en Nederlandse klanten laten zien hoe internationaal de bank nog altijd is."

Zakenbankieren, het mag weer! Binnenkort gaat de M&A Community langs bij Robert Specken en Maurits Duynstee om meer te weten te komen over de ambities van ING. 

Stay tuned, 

Gerelateerde artikelen