M&A Award-winnend Parcom Capital neemt GoodHabitz onder zijn hoede

Onlangs heeft Parcom Capital zich verzekerd van de acquisitie van GoodHabitz. De komende jaren zal het private-equityhuis de aanbieder van online onderwijs voorzien van een kapitaalinjectie.

Afgelopen donderdag op de M&A Awards 2016 werd Parcom beloond met de Best Deal MidMarket Award voor de overname van Simpel.nl. 
Op de awarddag kwam ook naar buiten dat het private-equitykantoor een vroege kerstdeal heeft gesloten. De acquisitie van het Nederlandse GoodHabitz, dat onlangs ook een vestiging opende in Duitsland, is rond. 

Robert van der Wallen, co-investeerder bij Parcom Capital verwelkomt de nieuwe aanwinst: "het bewezen businessmodel, gecombineerd met een jonge en unieke cultuur en gemotiveerde mensen, zorgt voor een stabiel fundament voor toekomstige groei. Ik kijk uit naar het delen van mijn ervaringen met ondernemen." 

Ook Maarten Franken, Managing Director van GoodHabitz reageert opgetogen: “GoodHabitz zal met behulp van vers kapitaal en nieuwe kennis van Parcom in staat worden gesteld verder te groeien. Na Duitsland willen we ook de markt in België, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk betreden. Ons doel is om uiteindelijk Europese marktleider te worden op het gebied van de online onderwijs sector."

In Nederland heeft GoodHabitz bijna een miljoen klanten die gebruik maken van online trainingen en cursussen. 

 

Gerelateerde artikelen