M&A Awards: woensdag laatste moment om te stemmen

Aankomende woensdag sluit de enquête voor de verkiezingen van de M&A Awards. Daarna telt uw stem niet meer mee. Vindt u echt dat die ene acquisitie, fusie, delisting of IPO moet winnen? Vul dan zo snel mogelijk het stemformulier in.

Door de drukke markt is er genoeg keuze om te stemmen. Neem het koningsnummer, de Award voor Best Deal. Wordt het de fusie tussen Ahold en Delhaize? Of de historisch grote acquisitie van BG door Royal Dutch Shell? En vergeet de delisting van TenCate niet! Of die van Grontmij. Oh, en wat denkt u van de exit van Joop van den Ende uit stage entertianment?

Hoe dan ook, veel BV’s en NV’s hebben dit jaar van eigenaar gewisseld. Wie niet stemt (maar wel stemgerechtigd is), mag achteraf niet miepen over de uitslag, zo vinden wij. Heeft u nog geen oproep gehad om te stemmen maar vindt u dat u daarvoor wel gekwalificeerd bent? Stuur gerust een e-mail naar rmunsterman@alexvangroningen.nl.

De belangstelling om aanwezig te kunnen zijn op de Awards is overweldigend. Alle tafels zijn verkocht. Dan moest ik nog de volgende tekst van onze marketingafdeling onderaan dit bericht plakken: 

1. Bezoek het galafeest

Wilt u of kunt u enkel het galafeest bezoeken? U bent van harte welkom op het feest na de awardceremonie. Het feest start 21.30 uur en gaat tot in de kleine uurtjes door. Ontmoet tout M&A en versterk uw netwerk.  

2. Gratis feestkaart? Word lid van de M&A Community
Nieuwe leden van de M&A Community ontvangen een gratis toegangskaart (t.w.v. 250 euro) voor het galafeest na de awardceremonie. Word dus lid, bezoek kosteloos het feest en profiteer van uw lidmaatschap. Benut talrijke kansen op meer kennis, groter netwerk en een snellere carrière tijdens 9 jaarlijkse M&A Fora met M&A Masterclasses, de Private Equity Summit, de Corporate Growth Summit, via de M&A Database en op MenA.nl. U ontvangt 4 keer per jaar het M&A Magazine en u staat met een professioneel profiel op MenA.nl en in de Who’s Who in M&A & Private Equity. Meld u vóór 1 december aan met de partnercode ‘actie1’ via MenA.nl**.

* Uw mening telt

De M&A Awards is hét jaarlijkse hoogtepunt van de branche met prestigieuze prijzen voor de beste deals, adviseurs en financiers. Voor het reglement, toelichting op de categorieën en lijst met de bedrijven die worden benaderd voor het onderzoek, klikt u hier. Uw mening telt ook. U kunt direct nomineren voor twee Awards. Lever het pitchformulier in vóór 1 november:  

– Nomineer het Best Young M&A Talent (<35 jaar)
– Kies de Best Small Cap Deal (<20 miljoen)

Gerelateerde artikelen