M&A Awards reglement 2018

Het reglement voor de M&A Awards 2018 staat online.  Op verzoek van insiders zijn tal van awards geschrapt maar zijn er ook een aantal nieuwe awards toegevoegd. In 2018 is er meer aandacht voor jonge talenten en voor private equity. En de stemprocedure is verbeterd. 

Voor de M&A Awards brengen elk jaar circa 250 experts via een survey hun stem uit. Dit jaar is de stemprocedure verbeterd. In de afgelopen jaren konden experts zelf vrijuit namen voordragen. Dat kan in 2018 nog steeds maar nieuw is dat de redactie van M&A een aantal longlists voorlegt gebaseerd op de M&A League Tables. De longlists van 10 namen volgen uit de M&A League Tables en is een combinatie van het aantal deals en de deal size.

Het reglement voor de M&A Awards 2018 kunt u hier downloaden.

In 2018 zijn de M&A League Tables meer dan ooit bepalend voor de genomineerden voor de M&A Awards. Zorg er daarom voor dat al uw deals voor 1 oktober 2018 in de M&A-database zijn ingevoerd, ga hiervoor naar deal inzenden op MenA.nl en volg de instructies, of stuur een e-mail naar deals@alexvangroningen.nl voor toevoegingen aan bestaande deals

In 2018 wordt de M&A Awards opnieuw bezocht door de top 1000 dealmakers van Nederland. De M&A Awards is bijna uitverkocht, nog enkele tafels zijn beschikbaar. Neem z.s.m. contact op met Ezri Joy Blaauw, eblaauw@alexvangroningen.nl, +31 6 46384782 voor de laatste tafels.

Gerelateerde artikelen