M&A Awards in aantocht: Stem op uw Best Small Cap 2016

Het grote aftellen is begonnen. Veldslagen in diverse categorie├źn van de M&A Awards 2016 zijn nog onbeslist. Dat geldt ook voor de Best Small Cap Deal 2016. Breng daarom uw stem uit!

De allereerste Small Cap Deal Award ging in 2014 naar de transactie van ManpowerGroup Nederland – Salarisprofs. Vorig jaar streek de deal Scheybeeck Investments – S-P-S met de eer. 

In 2016 is de concurrentie heviger dan in voorgaande jaren. Maar liefst zeven deals met een waardebereik tussen de 5 en 50 miljoen euro maken dit jaar kans op Best Small Cap Deal. Deze deals worden gekenmerkt door emoties, ondernemersinstinct en onderhandelingskwaliteiten. Laat dat in uw waardeoordeel meewegen en geef uw stem in alle wijsheid aan de beste deal. Ga naar de nominaties voor de Best Small Cap Deal 2016.

Stem op uw favoriete Small Cap Deal


Gaat u binnenkort ook een overname doen of private equity aantrekken?
Vergroot uw kans op succes en schakel de beste adviseurs, investeerders en financiers in 2 tips: 

1. Vind alle top-notch adviseurs in de Who’s Who in M&A 2017
Word lid van de M&A Community en ontvang kosteloos dit uitstekend naslagwerk (220 pagina’s) met de top 1000 dealmakers op een rij. Vergroot de kans dat uw overname een succes wordt. Schakel de beste adviseurs, investeerders en nanciers in. De Who’s Who in M&A 2017 geeft u het ultieme inzicht. Word nu lid via MenA.nl.

2. Word nu lid voor meer kennis, kansen en deals
De mooiste deals sluit u met de juiste kennis en beste contacten. Daarom biedt de M&A Community u als lid meer kansen en meer kennis tijdens de M&A Fora, M&A Masterclasses, op MenA.nl, in M&A Database & League tables, M&A Magazine en Who’s Who in M&A en Private Equity. Gratis naar M&A Awards-galafeest? Word vóór 15 december lid via MenA.nl.

Gerelateerde artikelen