M&A Awards 2019 – nomineer nu de beste deals

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 11:26
U kunt in de categorieën “Best Deal” en “Best Mid-Market deal” een deal pre-nomineren. De raad der wijzen met samen meer dan 200 jaar ervaring in de M&A-wereld zal dit jaar deze ingestuurde deals gaan beoordelen. De eindscore wordt voor 25% bepaald door stemmen van de bezoekers van MenA.nl en voor 75% door de jury. Nomineer nu de beste deals!

De jury is dit jaar een nieuw element van de M&A Awards, na feedback van insiders op eerdere edities en een succesvolle proef bij de Belgische M&A Awards. 

De beste deal van het jaar is meer dan het hoogste cijfertje in de krant en de kunst van het dealmaken is meer dan het opstellen van een contract. De Awards voor de beste deal zou dus niet alleen op de prijs van de deal gebaseerd moeten zijn, maar vooral op de – toegevoegde – waarde voor een bedrijf en de exit. Waar maakten de dealmakers echt het verschil? Welk bedrijf wist echt boven zichzelf uit te stijgen door een onderscheidende strategie en deal, gesmeed door uitzonderlijke dealmakers? Dat zijn de vragen waar de jury van de M&A Awards 2019 zich over gaat buigen.

Pre-nomineer deals voor de M&A Awards 2019 t/m 11 oktober
Tot en met 11 oktober 2019 is het mogelijk om pitches in te sturen. Om mee te kunnen dingen gebruikt u het pitch formulier via onderstaande buttons. De redactie bekijkt of de inzendingen (pre-nominaties) van voldoende kwantiteit en kwaliteit zijn en legt deze aan de jury voor. De eindscore wordt voor 25% bepaald door stemmen van de bezoekers van MenA.nl en voor 75% door de jury op basis van de ingestuurde pitch.
Note: De inzender wordt niet gepubliceerd. Bij een eventuele nominatie worden de advisors getoond bij de genomineerde deals.  
 

    

    

 

Waar bestaat de pitch uit?
Voor de totale onderbouwing van de pitch heeft de jury minimaal 500 woorden en maximaal uit 1500 woorden nodig en kan dus per vraag verschillen. 

A. Facts & figures
1. Name of the deal
2. Date closed
3. Published value
4. Buyer
5. Target
6. Seller
7. Involved firms and advisors sell side
8. Involved firms and advisors target
9. Involved firms and advisors buy side

B. Onderbouwing pitch
10. Brief description deal / Deal outline
11. Deal rationale
12. What is the impact of this deal for the company?
13. What is the impact of this deal for the direct stakeholders?
14. What is the impact of this deal on the society?
15. Why does this deal deserve a nomination?

Panel of Judges 2019
De raad der wijzen met samen meer dan 200 jaar ervaring in de M&A-wereld komt op 21 oktober samen om de inzendingen te beoordelen. Met gepaste trots stelt de M&A Community de jury aan u voor:

Marc van Gelder (Chairman)
Founder & CEO Dennendonck Investments, voormalig CEO Mediq

Koos Breen
Voormalig CEO Van Leeuwen Buizen Groep en diverse commissariaten

Volkert Doeksen
Vice Chairman Carlyle Solutions bij The Carlyle Group en Co-Founder AlpInvest

Maurits Duynstee
Vml. Head of Corporate Finance Benelux bij Deutsche Bank en MD, Head Wholesale Banking NL, Global co-head Corporate Finance bij ING Bank

Stewart McCrone
Head of Strategy, M&A en Partnerships bij Philips

Ton van Veen
CFO en lid Raad van Bestuur Jumbo

Bekijk de uitgebreide biografieën van de juryleden op Overnames.nl.

—-> Download het officiële reglement in pdf
—-> Bezoek de M&A Awards-website
—-> Nomineer Young M&A talent 2019
—-> Nomineer Best Small Cap Deal 2019

Beleef de M&A Awards 2019 met uw relaties
Wilt u ook op 12 december verzekerd zijn van een tafel of feestkaart op de M&A Awards in de Beurs van Berlage? Met een spetterend optreden van André Hazes Jr. op het galafeest. Sluit het jaar op een stijlvolle manier af met uw team of gasten in een prachtige ambiance. Wacht niet te lang. First come, first served. Reserveer vandaag nog uw tafel of feestkaart via MaAwards.nl. Vragen?  Neem gerust contact op met Ezri Joy Blaauw via eblaauw@alexvangroningen.nl of 06 4638 4782. 

Gerelateerde artikelen