M&A Awards 2019 – Dit is de jury

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 11:18
De jury is dit jaar een nieuw element van de M&A Awards, na feedback van insiders op eerdere edities en een succesvolle proef bij de Belgische M&A Awards.

De beste deal van het jaar is meer dan het hoogste cijfertje in de krant en de kunst van het dealmaken is meer dan het opstellen van een contract. De Awards voor de beste deal zou dus niet alleen op de prijs van de deal gebaseerd moeten zijn, maar vooral op de – toegevoegde – waarde voor een bedrijf en de exit. Waar maakten de dealmakers echt het verschil? Welk bedrijf wist echt boven zichzelf uit te stijgen door een onderscheidende strategie en deal, gesmeed door uitzonderlijke dealmakers? Dat zijn de vragen waar de jury van de M&A Awards 2019 zich over gaat buigen.

De raad der wijzen met samen meer dan 200 jaar ervaring in de M&A-wereld zal dit jaar een aantal categorieën gaan beoordelen, waaronder de meest prestigieuze “Best Deal” en “Best Mid-Market deal”. 

Met gepaste trots stelt de M&A Community de jury aan u voor:

Marc van Gelder (Chairman)

Founder & CEO Dennendonck Investments, voormalig CEO Mediq

Koos Breen

Voormalig CEO Van Leeuwen Buizen Groep en diverse commissariaten

Volkert Doeksen

Co-Founder AlpInvest

Maurits Duynstee

Vml. Head of Corporate Finance Benelux bij Deutsche Bank en MD, Head Wholesale Banking NL, Global co-head Corporate Finance bij ING Bank

Stewart McCrone

Head of Strategy, M&A en Partnerships bij Philips

Ton van Veen

CFO en lid Raad van Bestuur Jumbo

Bekijk de uitgebreide biografieën van de juryleden op Overnames.nl.

Proces en insturen pitches

Meedingen naar de voornoemde awards gaat dus op een iets andere manier dan voorgaande jaren: u moet de jury met een imponerende pitch zien te overtuigen. In de loop van augustus worden de criteria voor de beoordeling en de richtlijnen voor de pitches bekend gemaakt. Deze pitches kunt u vervolgens op Overnames.nl inzenden tot 1 oktober, middernacht. Na het sluiten van de inschrijvingen stelt de jury per categorie een shortlist op. Om uit deze shortlists de winnaar te selecteren vraagt de jury ook om de mening van de M&A Community: in het jaarlijkse M&A Awards-onderzoek kunt u stemmen op uw favorieten. De uiteindelijke winnaars worden op de M&A Awards bekend gemaakt.  

 

Gerelateerde artikelen