M&A Award winnaar Jasper Knol Bruins van Deloitte naar EY

"Wij kunnen een geïntegreerd advies bieden nu we onderdeel zijn van één transaction advisory team", zegt Jasper Knol Bruins van EY. De winnaar van de M&A Award voor Best PMI Advisor is per 1 april partner Operational Transaction Services bij EY en onderdeel van het Transactions Services Team.
Knol Bruins is benaderd door een head-hunter die vroeg of hij tevreden was in zijn huidige werk. "Mijn hart en werkt ligt in de transactieomgeving. Ik had het bij Deloitte ontzettend naar mijn zin, dus was er voor mijn geen reden om weg te gaan". Toen Knol Bruins hoorde wat de ambities en plannen waren van EY op M&A vlak raakte hij geïnteresseerd. "Ik spring op een rijdende trein." 
Bij Deloitte viel het werk van Knol Bruins onderde de afdeling Consulting en viel M&A onder de afdeling Corporate Finance. Bij EY werkt Knol Bruins op dezelfde afdeling als de corporate finance adviseurs. Dat maakt het volgens hem makkelijker om één geintegreerd advies te bieden adt betrekkening heeft op zowel de executie als de intergratie van een overname of desinvestering. "We weken met één team in één ruimte, waar diverse capabilities die nodig zijn voor M&A samenkomen", zegt Knol Bruins. 
Knol Bruins werkt vanuit het kantoor in Amsterdam. Het TAS-team werkt vanuit drie kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Brussel. De partners rapporteren aan de Belg Mark Guns, de hoofd van het TAS-team van Nederland en België. Hij werkt samen in het Operation Transaction Services-team met o.a. partner Arjan Groen.
Naast Knol Bruins is Rabobank-bankier Steven Spiekhout ook overgestapt naar EY. Spiekhout zal zich richt op de M&A advies aan mid- en large corporates. 
Gerelateerde artikelen