M&A Awards 2017 met de 1000 beste investeerders, bankiers en advocaten

Ruth Jacott, 32 winnaars en snowcrab met haringkaviaar. Tonight’s the night. Ruim 1000 dealmakers verzamelen zich in de Beurs van Berlage voor de 18e editie van de M&A Awards. Tijdens dit jaarlijkse hoogtepunt in de Nederlandse M&A-wereld worden prijzen uitgereikt aan de beste dealmakers, investeerders, bankiers en advocaten.

De winnaars zijn gewaarschuwd. Een volle zaal met honderden dealmakers en gastvrouw Marianne Zwagerman heeft zich in het lang gestoken om de beste dealmakers van 2017 te feliciteren én aan de tand te voelen. 

M&A Community Manager Ezri Joy Blaauw deelt de highlights van de grootste community voor dealmakers. M&A hoofdredacteur Willem van Oosten laat aan de hand van de allerlaatste cijfers in de M&A Database zien wat de dealmakers dit jaar wel (of niet) hebben gepresteerd.

Bekijk alle genomineerden voor de M&A Awards
 
De prijsuitreikingen vinden plaats tijdens een exclusief galadiner. Om de smaakpapillen wakker te schudden worden de gasten verwelkomd met een champagnereceptie aangeboden door ABN AMRO Escrow & Settlement. Na afloop van het diner wordt meegezongen met Ruth Jacott onder het genot van een cocktail aangeboden door Loyens & Loeff.
Bent u er volgend jaar ook bij? Reserveer nu uw tafel voor de M&A Awards 2018 op 13 december 2018 via M&A Community Manager Ezri Joy Blaauw (020-5788913 / 06-46384782).

—————————————————————

Gaat u binnenkort ook een overname doen of private equity aantrekken?
Maximaliseer uw kans op succes en schakel de beste adviseurs, investeerders en financiers in. 3 tips:

1. Bezoek de M&A en CFO Nieuwjaarsborrel op 10 januari 2018
Waar liggen kansen in M&A en Private Equity in 2018? Wie is bezig met welke deal? Wie wil verkopen en wie wil acquireren en/of investeren? U hoort het tijdens de traditionele Nieuwjaarsborrel bij CMS in Amsterdam. Proost op een succesvol 2018 met leden van de M&A Community en CFO Association. Meld u aan via MenA.nl/events.

2. Vind alle top-notch adviseurs in de Top 1000 Dealmakers 2018
Word lid van de M&A Community en ontvang kosteloos dit uitstekend naslagwerk (300 pagina’s!) met de top 1000 dealmakers op een rij. Vergroot de kans dat uw overname een succes wordt. Schakel de beste adviseurs, investeerders en financiers in. De Top 1000 Dealmakers 2018 geeft u het ultieme inzicht. Word nu lid via MenA.nl.

3. Word nu lid voor meer kennis, kansen en deals
De mooiste deals sluit u met de juiste kennis en beste contacten. Daarom biedt de M&A Community u als lid meer kansen en meer kennis tijdens de M&A Fora, M&A Masterclasses, op MenA.nl, in M&A Insight, Database & Leaguetables en in M&A Magazine. Profiteer extra: word nu lid en bezoek kosteloos het M&A Awards 2018 galafeest (t.w.v. 500 euro), ontvang een gratis New Tailor maathemd (t.w.v. 179 euro) en ontvang kosteloos de Top 1000 Dealmakers 2018, een uitstekend naslagwerk (300+ pagina’s!) met de top 1000 dealmakers op een rij. Meld u vandaag nog aan via MenA.nl.

Gerelateerde artikelen