Loyens & Loeff verwelkomt Qury van Vliet terug

Laatst gewijzigd: 10 januari 2024 14:23
Het Capital Markets-team van Loyens & Loeff kondigt de benoeming aan van Qury van Vliet.

Qury heeft ruime kennis en ervaring opgedaan in de advocatuur en is gespecialiseerd in Capital Markets en Corporate/M&A. Bovendien is Qury een rijzende ster op het gebied van het Financiële Verslaggevingsrecht. Bij Loyens & Loeff zal zij zich op deze onderwerpen blijven richten.

Qury spreekt en doceert regelmatig over onderwerpen die relevant zijn voor haar praktijk, zoals op de Law Firm School waar zij financieel verslaggevingrecht doceert. Qury is tevens lid van de Raad voor de Jaarverslaggeving en lid van de redactieraad van het Tijdschrift voor Jaarrekeningenrecht.

Qury is afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam met de master Commercieel Rechtspraktijk en begon haar carrière in de praktijkgroep Corporate van Loyens & Loeff. Zij heeft de postdoctorale opleiding Vennootschapsrecht aan de Grotius Academie afgerond en na een aantal jaren bij een Nederlands boutique advocatenkantoor te hebben gewerkt, komt zij nu terug om het team Kapitaalmarkten bij Loyens & Loeff te versterken.

Bij Loyens & Loeff zal Qury zich aansluiten bij een reeds sterk en toegewijd Capital Markets-team dat onder meer bestaat uit Martijn Schoonewille, Michel van Agt en Menno Baks.

Gerelateerde artikelen