Loyens & Loeff benoemt elf nieuwe partners

Law & Tax firm Loyens & Loeff heeft elf nieuwe partners benoemd waarvan een deel in de M&A-praktijk.

De nieuwe partners zijn Ana Andreiana, Marjolein van Bekhoven, Roderik Boogaard, Anke van Holthe tot Echten, Bastiaan Kemp, Thomas Lenné, Wijnand Meijer, Robin Moser, Mark Rebergen, Rob Schrooten en Robert Veenhoven. 

Harmen Holtrop, Managing Partner, over de benoemingen: “We zijn erg blij en trots om deze 11 uitzonderlijke professionals als partners bij ons kantoor te mogen verwelkomen. Onze missie is om onze cliënten te helpen hun ambities waar te maken door slimme en efficiënte oplossingen te bieden in Law & Tax. Door hun expertise en persoonlijkheid draagt elke nieuwe partner niet alleen bij aan de groei van ons kantoor als eersteklas dienstverlener, maar ook als verantwoordelijke werkgever.

Het grote aantal nieuwe partners laat zien dat ons kantoor floreert en stelt ons in staat om de volgende stappen te zetten in het bedienen van onze klanten met geïntegreerd fiscaal en juridisch advies.

Dit jaar zijn drie vrouwen uitgenodigd om partner te worden, meer dan voorgaande jaren. Als we echter naar onze ambities op het gebied van diversiteit en inclusie kijken, realiseren we ons dat er nog meer werk aan de winkel is om een meer diverse partnergroep te worden en we herbevestigen ons engagement om hierin de komende jaren aanzienlijk te verbeteren.”

Loyens & Loeff biedt geïntegreerde juridische en fiscale ondersteuning van topniveau aan multinationale organisaties, financiële instellingen, investeerders en vermogende particulieren door middel van advies, transacties en procesvoering. Opererend vanuit zijn thuismarkten Nederland, België, Luxemburg en Zwitserland, en wereldwijd via zijn kantoren in belangrijke financiële centra en een wereldwijd partnernetwerk, is het een full-service firma met een bijzondere focus op Private Equity & Funds, Real Estate, Life Sciences & Zorg en Energie & Infrastructuur.

Lees hier meer over de benoemde partners.

 

Gerelateerde artikelen