Dit is de longlist voor de Best M&A Lawyer 2024

Laatst gewijzigd: 02 oktober 2024 12:11
Op de M&A Awards 2024 zijn deze topadvocaten kanshebbers op de prestigieuze award voor Best M&A Lawyer.

Na vorige week de longlist voor Best M&A Advisor en Best M&A Advisor Mid Market bekend te hebben gemaakt, is het nu de beurt aan de M&A-advocaten.

Om de top van de M&A-advocatuur te bereiken, is het essentieel dat je niet alleen een uitmuntend jurist bent, maar dat je ook over uitstekende onderhandelingsvaardigheden beschikt en te allen tijde klaarstaat om de cliënt te adviseren en te ondersteunen.

In de hogedruk omgeving van de M&A-afdelingen bij de grote kantoren, slagen alleen de allerbeste advocaten. Alle genomineerden op deze lijst hebben een indrukwekkend portfolio dat bij overnamedatabase Dealmaker.nl staat geregistreerd.

De genomineerde heeft in het afgelopen jaar meerdere grote deals begeleid (M&A Lawyer > 250 miljoen euro EV) en wordt, dankzij jarenlange ervaring in de fusie- en overnamepraktijk, erkend als een vooraanstaand advocaat.

Hun diepgaande kennis van de sector, sterke internationale vaardigheden, hoogwaardige juridische expertise en uitzonderlijke talent voor onderhandelen maken deze persoon een zeer gewilde professional op de markt. Daarnaast draagt deze ervaren advocaat actief bij aan de ontwikkeling van jong talent en aan de verbetering van het vakgebied.

De M&A Community presenteert met trots de longlist voor Best M&A Lawyers 2024:

Antoinette van der Hauw, Loyens & Loeff
Arne Grimme, De Brauw Blackstone Westbroek
Björn van der Klip, Stibbe
Danielle du Bois-Bune, Hogan Lovells
Floris Pierik, Jones Day
Gaby Smeenk, De Brauw Blackstone Westbroek
Hanneke Rothbarth, Freshfields Bruckhaus Deringer
Heleen Kersten, Stibbe
Jan-Hendrik Horsmeier, Clifford Chance
Jan Vriesendorp, Vriman M&A Lawyers
Jetty Tukker, Houthoff
Joost Polman, Baker McKenzie
Justin Steer, A&O Shearman
Katinka Middelkoop, A&O Shearman
Leo Verhoeff, Simmons & Simmons
Lieke van der Velden, NautaDutilh
Michiel Pannekoek, Houthoff
Roel Fluit, Loyens & Loeff
Roman Tarlavski, CMS
Saloua Ouchan, Freshfields Bruckhaus Deringer
Stefan Wissing, NautaDutilh
Stephanie Horowitz, Clifford Chance
Victor de Vlaam, Hogan Lovells

Uit deze longlist zal een exclusieve groep dealmakers een shortlist samenstellen van zes topadvocaten. Van deze zes genomineerden wint degene met de meeste stemmen de M&A Award op donderdag 12 december. De shortlist van genomineerden voor de M&A Awards 2024 wordt medio november bekendgemaakt.

Vergeet niet om deals, talenten en diversity firms voor te dragen
De M&A Community heeft nog tot 14 oktober de kans om diversity firms, deals en talenten voor te dragen. Denk jij dat een bepaalde deal in de categorieën Large-Cap, Mid-Cap of Small-Cap een gamechanger was dit jaar? Laat het ons weten:

Of ken je een talentvolle Young M&A Advisor, Young M&A Lawyer of Young M&A PE Manager die de Young Talent Awards verdient? Heeft jouw firma bovendien baanbrekende stappen gezet op het gebied van diversiteit, gelijkheid en inclusie? Zet je kantoor in de schijnwerpers door het voor te dragen voor de award voor Best Diversity Firm 2024:

Blijf op de hoogte via MAAwards.nl voor de laatste updates.

Gerelateerde artikelen