Londense Chatham Financial breidt uit naar Amsterdam

Chatham Financial breidt Europese aanwezigheid uit door een kantoor in Amsterdam te openen.

Chatham Financial, een advieskantoor op het gebied van financieel risicobeheer, heeft zijn nieuwste kantoor in Amsterdam gevestigd. De nieuwe Europese hub van Chatham Financial kreeg alle relevante wettelijke vergunningen als beleggingsonderneming om bedrijven te helpen de waarde te maximaliseren en de risico’s op de kapitaal- en financiële markten te beperken.

De nieuwe locatie draagt bij aan de groeiende mondiale voetafdruk van het bedrijf en vormt een aanvulling op de opening van Chathams kantoor in New York City eerder dit jaar.

“Onze focus op het verbeteren van de klantervaring en onze toewijding aan onafhankelijke kapitaalmarktoplossingen vereisen dat we onze wereldwijde dekking versterken en onze regelgevende status verbeteren”, aldus Jackie Bowie, Managing Partner en hoofd van EMEA. “We zullen deze cruciale mijlpaal in ons groeitraject markeren met de benoeming van Michel Post als Managing Director van ons kantoor in Amsterdam.”

Post is een doorgewinterde leider die bekend staat om zijn toewijding aan het succes van zijn klanten. Hij werkte eerder bij Ebury en had zijn eigen boutique kantoor in corporate finance en het investeren in startups.

“Als een van de financiële centra van de Europese Unie met hoogopgeleide arbeidskrachten is Amsterdam de perfecte keuze voor het continentale knooppunt van Chatham”, aldus Post. “We zien steeds meer grote particuliere fondsen en multinationale ondernemingen die ervoor kiezen om aan de Europese beurzen te noteren en een nieuwe aanwezigheid in de Europese Unie te vestigen. Deze bedrijven kunnen bij Chatham terecht voor expertise op het gebied van het optimaliseren van kapitaalmarktresultaten.”

Gerelateerde artikelen