Lodewijk de Graauw van Bain naar Bregal Freshstream

Het spreekt De Graauw aan dat hij bij de investeerder nauw met managementteams kan gaan samenwerken.

Bregal Freshstream meldt dat Lodewijk de Graauw is aangesteld als Head of Portfolio Operations, waar hij verantwoordelijk zal zijn voor het samenwerken met de managementteams van de bedrijven die in het portfolio van de investeringsmaatschappij zitten. Voorheen werkte De Graauw 14 jaar bij consultantsfirma Bain & Company, recent als partner en hoofd van Bain’s turnaroundpraktijk in Europa.
 
"Het ethos om nauw met management teams samen te werken sluit goed aan bij mijn ervaring en aanpak en ik ben ontzettend gemotiveerd om deze bedrijven te helpen hun potentieel te bereiken,” aldus De Graauw. 
 
Bregal Freshstream focust zich op middelgrote bedrijven in uiteenlopende sectoren, met een specifieke geografische focus op de Benelux en het Verenigd Koninkrijk. De strategie is om aandelenbelangen te verwerven in de bedrijven waarin het investeert, hoewel het de mogelijkheid heeft om te investeren in elk element van de kapitaalstructuur, inclusief schulden en schuldgerelateerde instrumenten, in samenwerking met de eigenaars en managementteams van de portfolio bedrijven.
 

 
 

Gerelateerde artikelen