LievenseCSO neemt Bartels over

Advies- en ingenieursbureau LievenseCSO heeft Bartels Ingenieurs voor Bouw & Infra overgenomen. Met de samenvoeging van LievenseCSO en Bartels ontstaat een gespecialiseerd advies- en ingenieursbureau op het gebied van infra, bouw en milieu. Hiermee behoort LievenseCSO tot Nederlands grootste advies- en ingenieursbureaus die in particuliere handen is. Bartels en LievenseCSO blijven vooralsnog onder hun eigen naam in de markt actief.

Na de overname is ook een nieuw bestuur benoemd. Per 1 januari 2016 vormen Eric van den Broek, huidig directeur van Heijmans Utiliteit, en Pieter van Boom, oud algemeen directeur van Bartels, het nieuwe bestuur. Arie Mol, momenteel algemeen directeur van LievenseCSO, zal zijn bestuursfunctie op 1 april 2016 neerleggen.

Arie Mol: ‘Met een omvang van 350 medewerkers, 17 vestigingen in binnen- en buitenland en 40 miljoen euro omzet verwerven we door de samenvoeging een toonaangevende positie in de markt. Samen gaan LievenseCSO en Bartels een periode van interne integratie van de verschillende ondernemingen tegemoet. Het nieuwe bestuur heeft het bindende vermogen om dit zowel intern als extern te bewerkstellingen. Zij gaan verder bouwen aan een nog sterkere marktpositie binnen zowel infra, bouw als milieu en aan de synergie tussen de verschillende diensten.’

Gerelateerde artikelen