Lexence houdt Annejet Balm en Diederick de Boer langer aan boord als partner

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 10:35
In het nieuwe jaar mogen Annejet Balm en Diederick de Boer zich partner noemen bij Lexence binnen het team arbeidsrecht respectievelijk transacties ondernemingsrecht.

Het advocaten- en notarissenkantoor Lexence heeft dinsdag Annejet Balm en Diederick de Boer benoemd tot partner. Per 1 januari 2017 gaat de titel van kracht in de organisatie die 125 werknemers, waaronder 80 advocaten en notarissen, telt. 

Annejet Balm (1975) procedeert en adviseert op alle belangrijke gebieden van het arbeidsrecht, waaronder het individueel en collectief ontslagrecht, reorganisaties, medezeggenschap en overgang van onderneming. Zij is gespecialiseerd in arbeidsongeschiktheid, uitzend- en detacheringsconstructies alsmede privacy op de werkvloer. Balm is sinds 2013 aan Lexence verbonden. 

Diederick de Boer (1981), sinds 2005 in dienst bij Lexence, adviseert als M&A-advocaat over fusies en overnames en private equity- en venture capital transacties. Hij richt zich daarbij specifiek op traditioneel venture capital voor fondsen en corporate venturing voor corporate cliënten.

 

 

Gerelateerde artikelen