Lexence aan kop en Loyens nieuw op twee in league tables Q3

Lexence behoudt de nummer één positie in de league tables gesorteerd op aantal deals. Loyens & Loeff is de nieuwe nummer twee. De Brauw is terug in de top 10.

Advocatenkantoor Lexence staat met 49 deals op de eerste plaats in de league tables van het derde kwartaal van 2017. Het kantoor behoudt hiermee haar nummer één positie die het had sinds Q2. Hiermee lijkt Lexence af te stevenen op een recordjaar, want vorig jaar eindigde het kantoor op de negende plaats van de rankings. Het kantoor heeft bij veel meer deals geadviseerd dan in dezelfde periode in 2016. Toen stond de dealteller van het kantoor na Q3 op 27. Een verschil van 22 deals. 

Loyens & Loeff is de nieuwe nummer twee met 43 deals en heeft hiermee zijn vertrouwde positie van 2016 weer teruggewonnen. Na Q2 stond het kantoor op plaats vier met 20 deals. Na een indrukwekkend kwartaal met 13 deals schiet het kantoor nummer drie Allen & Overy voorbij. 

Allen & Overy eindigde in 2016 op de eerste plaats, maar blijft nu hangen op de derde plek. Het kantoor staat niet met lege handen, want het is de nummer één in de league tables gesorteerd op dealwaarde.

DVAN stond eind Q2 nog in de top 10, maar is er ten faveure van De Brauw Blackstone Westbroek uitgevallen. De Brauw heeft in Q3 een tussensprintje gemaakt en staat nu met 21 deals op de achtste plaats.

 

Lees ook:
Allen & Overy vergroot voorsprong in league tables Q3 2017 
Lexence meest actieve dealmaker eerste halfjaar 2017
 

Gerelateerde artikelen