Lexar stapt in technologiebedrijf GNX

De Amsterdamse techneut wil de sprong maken naar het wereldtoneel.

Het technologiebedrijf GNX heeft groeifinanciering verkregen van Lexar Partners, een op technologie gericht Nederlandse investeringsmaatschappij. De financiering zal worden gebruikt om de expansie van GNX in de groeiende dynamische connectiviteitsmarkt wereldwijd verder te versnellen.

Lexar is een op technologie gericht Nederlandse investeringsmaatschappij. GNX is leverancier van wereldwijde internet- en private dataconnectiviteitsoplossingen, met kantoren in Amsterdam, New York en Manilla. Hoeveel kapitaal Lexar in GNX heeft gestoken is niet bekendgemaakt. 

Rutger Bevaart, CEO en mede-oprichter van GNX, noemt de groeifinanciering en expertise die Lexar inbrengt van cruciaal belang voor de wereldwijde opschaling van GNX. "Naarmate internationale ondernemingen digitale transformatie steeds meer omarmen, is GNX het best gepositioneerd om hun inspanningen te ondersteunen."

Met de financiering is GNX van plan meer te investeren in onderzoek en ontwikkeling, zijn producten en diensten verder te verbeteren en zijn verkoop- en marketinginspanningen uit te breiden om wereldwijd meer klanten te bereiken. 

 

Gerelateerde artikelen