League tables week 44: ABN AMRO en De Brauw in top 3

ABN AMRO neemt de tweede plaats in, ING tikt Rothschild uit de league tables en De Brauw dringt door tot de top 3. De top van de MenA.nl league tables wordt in week 44 omgegooid.
Winst voor ABN AMRO en ING 
ABN AMRO vecht zich naar de tweede plaats dankzij de rol van de bank bij de beursgang van Pershing Square. De deal was al eerder aangekondigd, maar de rol van ABN AMRO is vorige week gemeld. Als gevolg van de sprong van ABN AMRO zakken Goldman Sachs en J.P.Morgan één plaats in de ranking. ING is weer terug in de top tien dankzij een rol bij de overname van Nutreco door SHV. Nummer 6 Lazard was ook bij deze deal betrokken. De comeback van ING gaat ten koste van Rothschild, die net buiten de top tien valt. 
In de league table gesorteerd op aantal deals is er niets aan de ranking veranderd. ABN AMRO staat op de eerste plaats, gevolgd door Deloitte en ING.
De Brauw in top drie
Bij de advocaten heeft De Brauw Blackstone Westbroek deze week de derde positie veroverd. De Brauw adviseerde – net als nummer twee Allen & Overy – bij het bod van SHV op Nutreco. Allen & Overy kon echter niet profiteren en staat met een klein half miljard verschil onder nummer één Stibbe.
In de league table gesorteerd op aantal deals staat Loyens & Loeff nog altijd op de eerste plaats. Stibbe heeft de nummer twee positie veroverd op Houthoff Buruma. De ranking is veder ongewijzigd vergeleken met week 43. 
De league tables van week 44 zijn gebaseerd op aangekondigde deals in de periode 1 januari 2014 tot en met 26 oktober 2014. Deals met een waarde boven de 5 miljoen en een Nederlandse component tellen mee. 
 
M&A ADVISORY WAARDE DEALS  

M&A ADVISORY AANTAL DEALS 

M&A LEGAL WAARDE DEALS

M&A LEGAL AANTAL DEALS

Gerelateerde artikelen